به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی میرانصاری در آیین افتتاحیه این همایش در تالار آزادی دانشگاه کاشان گفت: نخستین كنفرانس دو روزه و دومین همایش جهانی بزرگداشت ملك الشعرای بهار با عنوان "خاندان بهار، چهار نسل در خدمت فرهنگ ایران" از لحاظ کیفی، علمی و اجرایی کمتر از کنفرانسهای بینالمللی نیست.
وی معرفی تمام وجوه مختلف فکری و زندگی بهار و خانواده وی اعم از موسیقی، تصانیف، سرودهها، آثار، سیاست و روزنامهنگاری بهار در هفت پنل تخصصی را در این کنفرانس تاکیدکرد و افزود:این نوع شناسایی بهار اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر و تامل در همایش بهاراست.
بهگفتهوی،اجرای کنسرت تصانیف بهار در باغ فین کاشان بهصورت مستقل و برای نخستینبار در یک بنای تاریخی نیز از دیگر وجوه متمایز و کیفی این همایش است.
دبیر علمی نخستین كنفرانس دو روزه و دومین همایش جهانی بزرگداشت ملك الشعرای بهار در ایران، با تاکید بر حمایت عباس زراعت، رییس دانشگاه کاشان در برگزاری این همایش و موافقت وی با دعوت از گروههای علمی و ادبی سراسر کشور در همایش گفت: دعوت و شرکت گروههای علمی و ادبی از مشهد، تهران، اصفهان، تبریز، شهرکرد و نجفآباد و حضور گروههای ادبیات و دانشجویان اتفاقی بینظیر است که در هیچ کنفرانس و همایش علمی دیده نشدهاست.
میرانصاری، رونمایی چهار عنوان كتاب دراین همایش را خاطرنشان کردو گفت:یادگار نامه بهار" تالیف آقای علی دهباشی،" دیوان اشعار میرزا احمد صبور كاشانی" تالیف دكتر سید محمد راستگو فر و خانم اقدس عدالت پور، "دیوان اشعار ملك الشعرای بهار" به كوشش چهرزاد بهار،" دیوان اشعار ملك الشعرای صبوری" و "زندگی و آثار بهار" نوشته وی را از دیگر مزایای این کنگره برشمرد .
وی، افتتاح کتابخانه ملکالشعرای بهار و افتتاح نمایشگاه آثار و تصاویر ملک الشعرا در نگارخانه سهراب سپهری را بهعنوان برنامه جانبی این کنفرانس خاطرنشان کرد و گفت:چاپ ویژهنامه "پاسداشت بهار" بامحتوای آثار قلمی از اساتید بهارشناس در کشور و لایهزنی آن با روزنامه اطلاعات در سراسر کشور اقدام ارزشمند و قابل تامل دیگر این همایش است.
بهگفتهوی، پیگیری وی برای چاپ مقالات این کنفرانس بلافاصله پس از اتمام همایش همانگونه ک در نخستین همایش جهانی آن در دانشگاه سوربن آمریکا انجام شد از دیگر تصمیمات همایش بهاراست.
دبیر علمی همایش بهار،اظهارداشت:فکر اصلی و اولیه کنفرانس بهار اواسط تابستان سال گذشته در مورد خانوادههای فرهنگی در ایران و کاشان شکل گرفت تا امسال که شصت و پنجمین سالگرد درگذشت مرحوم بهار است بهانهای برای برگزاری این کنفرانس و خانوادههای فرهنگی ایران، کاشان و بهار شود.
میرانصاری، بررسی و ارزیابی و مشورت اساتید فرهیخته و صاحبنظران برجسته و تشکیل هیات علمی در کاشان و تهران با حضور بهترین نیروهای اجرایی در کاشان و تهران برای برگزاری همایش را تاکید کرد و گفت: برگزاری جلسات متعدد و بررسی مطالب و محتوای همایش از دیگر فعالیتهای انجام شده است.
وی در پایان با تقدیر از تمامی حامیان برگزاری کنفرانس و همایش بزرگداشت ملک الشعرای بهار در دانشگاه کاشان، بهویژه کمیتهاجرایی، دکتر یونسی، فرماندار، شهردار و رییس دانشگاه کاشان، اداره ارشاد و میراث این شهرستان و سایر مسوولان اجرایی و فرهنگی کنفرانس در کاشان و تهران گفت:امید است برگزاری این همایش و کنفرانس اهداف ابتدایی آن را در پایان محقق کند و قدمی موثر در راه شناخت بهار شود.
انتهای پیام/پ