علی دهکردی معتقد است تهیه‌کننده نباید کل پروژه فیلم را به دست سرمایه‌گذار بگذارد.

علی دهکردی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص ورود سرمایه‌گذارانی که از سطح سواد سینمایی بالایی برخوردار نیستند، به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: متاسفانه یک بخشی از این قضیه به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی عمومی است؛ یعنی زمانی که شرایط اقتصادی کشور به واسطه تحریم‌ها و محدودیت‌های به وجود آمده نابسامان می‌شود و در آن نوسان به وجود می‌آید، سرمایه‌گذار رغبتی برای ورود به سینما پیدا نمی‌کند. از طرفی استقبال مردم نیز تحت‌الشعاع این نابسامانی اقتصادی قرار می‌گیرد و کمتر به سینما می‌روند. بالاخره باید توجه داشت سینما بخش تفننی و جانبی زندگی است و مایحتاج عمومی اولویت خواهد بود. در نتیجه با استقبال کم، بازگشت سرمایه کمتر می‌شود و راه ورود سرمایه‌گذار به عناوین مختلف به عرصه سینما را باز می‌کند.

وی افزود: امیدوارم با رونق اقتصادی که در کشور جریان پیدا می‌کند و باز شدن دریچه‌های اقتصادی جدید در رابطه با کشورهای جهانی، مشکلات این بخش حل شود. البته فعالیت در این زمینه از عهده ما خارج است. ما فقط می‌توانیم در انتخاب تهیه‌کننده اعمال نظر کنیم.

وی ادامه داد: تهیه‌کننده یعنی یکی از متخصص‌ترین حرفه‌های سینما، فردی که باید از تمام جزئیات فیلم آگاه باشد اما هرکسی از هر بخش خصوصی و غیر خصوصی می‌تواند سرمایه‌گذار باشد. با این تفاسیر مدیر اصلی که باید نظام مدیریتی انجام دهد، تهیه‌کننده است.

دهکردی در بخش پایانی صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: تهیه‌کننده حرفه‌ای نباید کل پروژه را در اختیار سرمایه‌گذار قرار دهد و نگذارد سرمایه‌گذار در چیدمان فیلم از نظر عوامل، داستان و یا حتی شکل نمایش اعمال نظر کند. در نتیجه تمام گروه باید مدیریت و مسئولیت اصلی را از تهیه‌کننده بخواهند و در انجام کارها از وی اجازه بگیرند.



انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.