در ادامه اکران‌های مردمی- اقتصادی جشنواره عمار، فیلم داستانی «هنگامه» به عنوان اثر برگزیده بخش داستانی نیمه‌بلند ششمین دوره عمار، به صورت بلیط فروشی در شبکه اکران مردمی این جشنواره به نمایش درمی‌آید.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در ادامه اکران‌های مردمی- اقتصادی جشنواره عمار پس از مستند «خاطرات خانه متروک»، فیلم داستانی «هنگامه» به عنوان اثر برگزیده بخش داستانی نیمه‌بلند ششمین دوره عمار، به صورت بلیط فروشی در شبکه اکران مردمی این جشنواره به نمایش درمی‌آید.

براساس این گزارش، «هنگامه» اولین فیلم داستانی با موضوع مدافعان حرم است که به کارگردانی امیر داسارگر و تهیه کنندگی حامد بامروت‌نژاد، در مدت زمان 37 دقیقه تولید شده است. این اثر، قصه زوجی جوان را روایت می‌کند که باید تصمیمی مهم بگیرند. امین ایمانی و سوگل طهماسبی در نقش این زوج در فیلم بازی می‌کنند.

گفتنی است  از پنجمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، در کنار اکران‌های مردمی در نقاط مختلف کشور، در راستای تحقق پیوست اقتصادی این جشنواره، اکران‌های بلیطی عمار هم با محوریت فیلم داستانی «خانه‌ای کنار ابرها» آغاز شد.

فیلم داستانی «خانه‌ای کنار ابرها» که فانوس بخش داستانی بلند پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار را نیز در ازآن خود کرده است، توانست نزدیک به 80 میلیون ریال، در شبکه اکران‌های مردمی عمار فروش داشته باشد.

براساس این گزارش، در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار نیز، از اواسط بهمن ماه سال گذشته، اکران‌های اقتصادی عمار با محوریت مستند «خاطرات خانه متروک» شروع شده است که تاکنون بیش از 200 نفر از سراسر کشور برای نمایش این مستند ثبت‌نام کرده‌اند.

«خاطرات خانه متروک» اولین مستند بلند مهدی فارسی در مقام کارگردان است که محسن یزدی و مرکز مستند سوره حوزه هنری، تهیه کنندگی آن را برعهده دارند. این فیلم تاریخی، نگاهی ا‌ست گذرا به پاره‌ای از رخدادهای پراکنده، تلخ و شیرین و در عین حال فراموش شده جنگ جهانی اول در ایران که به رغم بزرگی آن وقایع، امروز تقریباً هیچ چیز از آنها گفته نمی‌شود و کمتر کسی است که با دیدن مستند غافلگیر نشود.

بنابرین گزارش، از زمان آغاز اکران اقتصادی «خاطرات خانه متروک» که بدلیل تعطیلات نورزوی با وقفه‌ای کوتاه همراه بود، این مستند، در 18 مکان مختلف به نمایش درآمده است که از این میان، بیشترین اکران‌ها در دانشگاه‌ها بوده است و دانشگاه‌هایی مثل «علوم پزشکی شهید بهشتی»، «الزهرا»، «یزد»، «محقق اردبیلی» و... میزبان این مستند شدند.

همچنین حوزه علمیه آیت الله قاضی دزفول و کوثریه تهران و تعدادی از مساجد، دبیرستان‌ها و مجتمع‌های فرهنگی دیگر هم در نقاط مختلف کشور، میزبان «خاطرات خانه متروک» بودند.

بنابرین گزارش، براساس اعلام دبیرخانه جشنواره عمار، میزان فروش مستند «خاطرات خانه متروک»، بیش از 30 میلیون ریال بوده و نزدیک به 2100 نفر هم به تماشای مستند نشستند. همچنین بیش از 150 نفر دیگر هم برای اکران «خاطرات خانه متروک» اعلام آمادگی کرده‌اند و برآورد می‌شود 50 میلیون ریال دیگر نیز به فروش اثر در اکران‌های مردمی افزوده شود.



انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.