پیام فرح بخش ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی ، در گفتگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نقش تغذیه در تقویت ناخن ها، گفت : نقش تغذیه در سلامتی پوست و مو و ناخن بسیار واضح است، در رابطه با ناخن ها، علاوه بر عوامل محیطی و مکانیکی که به ناخن ها آسیب می رساند ، کمبودهای تغذیه ای نیز باعث بد رنگ ، بد شکل و شکننده شدن ناخن هامی شوند .
وی ادامه داد : برخی مواد غذایی که در حفظ سلامتی ناخن ها موثر هستند ، عبارتند از : منیزیم ، که در صورت کمبود باعث می شود ناخن ها شکننده بشوند و این ماده در رنگ دانهٔ سبز ( کلرفیل ) موجود در سبیزیجات وجود دارد ، ماده موثر دیگر کلسیم است که به وفور در شیر و لبنیات وجود دارد .
دکتر فرح بخش در ادامه افزود : سلنیوم و روی نیز از مواد موثر بر کیفیت ناخن ها هستند ، سلنیوم یکی از عناصر معدنی کمیاب است که در منابع گوشتی یافت می شود و روی نیز به وفور در انواع گوشت ها و تخم مرغ وجود دارد .
این متخصص تغذیه در پایان تصریح کرد : در صورت کمبود این مواد در بدن ، افراد باید علاوه بر اصلاح تغذیه و استفاده از منابع طبیعی ذکر شده ، با تجویز متخصص از داروها و مکمل ها برای تامین این مواد استفاده کنند ، در صورت عدم کمبود مواد گفته شده و صرفا برای تقویت ناخن ها باید فقط از منابع طبیعی استفاده شود.
انتهای پیام