ساری،

نصب نشانگر رنگی برای 500 محصول غذايی

چراغ راهنما یا نشانگر رنگی محتوای تغذيه ای روی 500 فرآورده غذايی مازندران نصب شد.

به گزارش خبر نگار گروه استان های باشگاه خبر نگاران جوان از ساری ، مدير نظارت بر مواد غذايی دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: چراغ راهنمای غذايی شامل سه رنگ نارنجی ، سبز و قرمز است به صورت برچسب بر روی فرآورده های غذايی درج می شود

حسن مكرمی افزود : روی اين برچسب ها ميزان كالری ، ميزان قند ، اسيد چرب ، شكر ، نمك و در مواردی افزودنی ها و مواد نگهدارنده به صورت رنگ نمايش داده می شود .

وی با بیان اینکه 500 كارخانه توليد فرآورده های غذايي در استان فعال است گفت: در اين كارخانه ها سه هزار فرآورده غذايی توليد می شود .

وی افزود : رنگ قرمز، نشانه هشدار مصرف و مضر بودن مواد غذايی است ، رنگ نارنجی يا زرد نشانه هشدار برای مصرف زياد آن است و رنگ سبز نشانه بی خطر و مفيد بودن آن ماده غذايی است .

وی افزود : مردم مازندران بالاترين رتبه چاقی كشور را به خود اختصاص داده اند كه اين مساله و رعايت نكردن نكات صحيح تغذيه ای، شيوع بيماری های غير واگيری همچون فشار خون ، ديابت و سكته را افزايش داده است .

انتهای پیام /


برچسب ها: ساری ، نصب ، نشانگر ، رنگی ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار