به گزارش خبر نگار گروه استان های باشگاه خبر نگاران جوان از ساری ، مدير نظارت بر مواد غذايی دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: چراغ راهنمای غذايی شامل سه رنگ نارنجی ، سبز و قرمز است به صورت برچسب بر روی فرآورده های غذايی درج می شود
حسن مكرمی افزود : روی اين برچسب ها ميزان كالری ، ميزان قند ، اسيد چرب ، شكر ، نمك و در مواردی افزودنی ها و مواد نگهدارنده به صورت رنگ نمايش داده می شود .
وی با بیان اینکه 500 كارخانه توليد فرآورده های غذايي در استان فعال است گفت: در اين كارخانه ها سه هزار فرآورده غذايی توليد می شود .
وی افزود : رنگ قرمز، نشانه هشدار مصرف و مضر بودن مواد غذايی است ، رنگ نارنجی يا زرد نشانه هشدار برای مصرف زياد آن است و رنگ سبز نشانه بی خطر و مفيد بودن آن ماده غذايی است .
وی افزود : مردم مازندران بالاترين رتبه چاقی كشور را به خود اختصاص داده اند كه اين مساله و رعايت نكردن نكات صحيح تغذيه ای، شيوع بيماری های غير واگيری همچون فشار خون ، ديابت و سكته را افزايش داده است .
انتهای پیام /