با همه نظارت های که در مدخل ورودی فرآورده‌های سلامت‌ محور در کشور صورت می‌گیرد ، تنها بر ۲۰ درصد صنایع مواد غذایی و عرضه آن نظارت می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر نظارت مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برنج و مرکبات به‌عنوان مهم‌ترین محصولات مازندران است، بر ضرورت شناسنامه‌دار کردن زمین‌های کشاورزی و باغات استان تأکید کرد

حسن مکرمی افزود: مردم به‌عنوان مصرف‌کننده می‌توانند مهم‌ترین نقش را در نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وکشاورزی ایفاء کنند.

وی گفت: با این برچسب امکان ردیابی کالا وجود دارد که مصرف‌کننده یا خریدار می‌تواند با تطبیق مشخصات کالا با آنچه در شبکه ملی غذا و دارو است از اصالت جنس خریداری‌شده مطلع شود.

انتهای پیام/


برچسب ها: ساری ، نظارت ، صنایع ، غذا ، فرآورده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.