ریزش مو علت‌های مختلفی دارد که یکی از این علت‌ها ژنتیکی و ارثی است. بیشترین ریزش مو از لحاظ ژنتیکی در سنین بین 17 تا 20 سالگی است که منجر به تُنکی و تاسی مو می‌شود.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر حمید رشنو اظهار کرد: ریزش مو علت‌های مختلفی دارد که یکی از این علت‌ها ژنتیکی و ارثی است. بیشترین ریزش مو از لحاظ ژنتیکی در سنین بین 17 تا 20 سالگی است که منجر به تُنکی و تاسی مو می‌شود.
 
وی ادامه داد: ریزش مو بین 50 تا 100 تار در روز نرمال است و چنانچه ریزش موقتی باشد، منجر به تنک شدن مو نمی‌شود و افراد نباید این مورد را غیرعادی فرض کنند.
 
رشنو بیان کرد: تغییر فصل سبب ریزش مو می‌شود اما منجر به تنک شدن آن نمی‌شود. استرس و کاهش وزن شدید، بیماری‌ها، تغییرات هورمونی و کاهش ویتامین‌های بدن و مواد معدنی (آهن، روی، کلسیم) در ریزش مو تاثیر دارد.
 
وی یادآور شد: شامپوها تاثیری در ریزش مو ندارند، اما مصرف برخی فلزات سنگین، سرب و آرسنیک می‌تواند باعث افزایش این ریزش شود، همچنین برخی داروها که برای شیمی درمانی استفاده می‌شود ریزش مورا تشدید می‌کند.
 
رشنو یادآور شد: بعد از ژنتیک، تغییرات هورمونی دومین عامل در ریزش مو محسوب می‌شود و نیاز است افراد از مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح و داروی موضعی نظیر ماینوکسیدیل استفاده کنند.
 
این متخصص پوست و مو گفت: در برخی مردان مصرف داروهای هورمونی برای درمان ریزش مو توصیه می‌شود و در زنان نیز پس از انجام آزمایشات چنانچه مشکل هورمونی مشهود باشد، درمان ریزش با داروهای هورمونی انجام می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه ریزش مو به طور مداوم در افراد وجود دارد، یادآور شد: در سنین 35 تا 40 سالگی ریزش مو به بالاترین حد می‌رسد.
 
منبع:ايسنا
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.