مدیر عامل شركت شناور سازان صنعت دریا خرمشهر، از ساخت 8 شناور جدید مطابق با آخرین فناوری و استاندارد جهانی این صنعت در دنیا در این شركت به همت متخصصان داخلی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اسدالله رحمانی با تشریح توانمندی شركت های داخلی در طراحی و ساخت شناورها و كشتی های مورد نیاز صنعت كشتی سازی كشور، گفت: این شناورها شامل 2 فروند یدك كش 24متری با پیشرفت 85 درصد فیزیكی، 1 فروند یدك كش 29 متری با 85 درصد پیشرفت فیزیكی، كشتی تفریحی كاتاماران 320 نفره با 70درصد پیشرفت، كشتی مسافربری با ظرفیت 110 مسافر و 2 فروند فلت بارج 3 هزار تنی است.

وی افزود: این شناورها با سرمایه گذاری بخش خصوصی و از محل كمیته وجوه اداره شده سازمان بنادر و صندوق توسعه صنایع دریایی در حال ساخت است كه تكمیل برخی از این شناورها به علت همكاری نكردن شركت كمیته وجوه اداره شده سازمان بنادر و صندوق توسعه صنایع دریایی نیمه تمام مانده است.

رحمانی با انتقاد از برخی سازمان ها در خصوص حمایت نكردن از صنایع دریایی، بیان داشت: شناوری كه خارج از كشور با 20 تا 30 میلیون دلار فروخته شده و ارز كشور را خارج می كند، با اعتباری حدود 9 میلیون دلار با همان كیفیت مورد نظر رقیب خارجی در داخل كشور ساخته می شود.

مدیر عامل شركت شناور سازان صنعت دریا خرمشهر رحمانی به بیش از 2 هزار كیلومتر ساحل در خلیج فارس و موقعیت ممتاز و استراتژیك ایران در طراحی و ساخت شناورها اشاره و اظهار کرد: بدون تردید، به بهسازی و توسعه صنعت نوپای كشتی سازی نیاز داریم تا بتوانیم جوابگوی نیاز خطوط كشتیرانی و حضور موثر در عرصه دریاها و سهیم شدن در تجارت جهانی باشیم.

وی افزود:این موضوع قبل از نیاز به سرمایه احتیاج به مدیریتی صحیح، حمایت و تشویق صنعت گران و استعدادهای بالقوه در این صنعت و میدان دادن به بخش خصوصی است كه برخی موارد، برخی گروه ها و سازمان ها درصدد زمین زدن بخش خصوصی در بخش دریا هستند در صورتی كه این صنعت در صورت برنامه ریزی درست و حمایت از قابلیت های بسیاری در زمینه ایجاد اشتغال موثر و درآمدزائی ریالی و ارزی برای كشور عزیزمان برخوردار است.

مدیر عامل شركت شناور سازان صنعت دریا خرمشهر، از اشتغال 200 نفر در شركت صنعت دریا در دو كارخانه خرمشهر و هندیجان خبر داد و اظهار داشت:این شركت توانسته با استفاده از دانش متخصصان داخلی برای نخستین بار در كشور جرثیقل 400 تنی حمل شناور را طراحی كرده و در یارد شماره 2 در هندیجان به بهره برداری برساند.

رحمانی به ساخت و به آب اندازی نخستین شناور آتش نشان (آتشخوار) به نام 'مفتون' در شركت شناورسازان صنعت و دریای خرمشهر و پیوستن جمهوری اسلامی ایران به جمع پنج كشور سازنده شناورهای آتش نشان اساره كرد و افزود:در صورت حمایت از این صنعت می توانیم بازار ساخت این شناور ها را در دست بگیریم.

رحمانی با بیان جزئیات توانمندی های عملیاتی این شناور، افزود:با ساخت و به آب اندازی نخستین شناور آتش نشان (آتشخوار) به نام 'مفتون' در شركت شناورسازان صنعت و دریای خرمشهر، جمهوری اسلامی ایران به جمع پنج كشور سازنده شناورهای آتش نشان پیوست.

انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.