یک پیروزی مهم در استان حمص با هلیکوپتر کاموف بدست آمد.

به گزارش  خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ارتش و نیروهای دفاعی وطنی سوریه در شرق این کشور مواضع داعش را یکی پس از دیگری فتح می‌کنند که البته این پیروزی‌های تدریجی به کمک پشتیبانی‌های هوایی انجام می‌شود.

نیروی هوایی ارتش فدراسیون در 6 ماه اخیر پشتیبانی هوایی خوبی از نیروهای نظامی سوریه داشته و این حمایت‌های هوایی موجب توفیق پیشروی سرزمینی است. 

البته "کرملین" در نبرد با تروریست‌ها و به ویژه داعش، از انواع مختلف هواپیما و هلیکوپترها استفاده کرد که یکی از این بالگردها که در آوردگاه پاکسازی ریف استان "حمص" شرکت دارد، هلیکوپتر "کاموف 52  (Ka-52)"است.

این بالگرد که از جمله تجهیزات نظامی پیشرفته ارتش سوریه به حساب می‌آید، اخیرا در نبرد پیروزی آزادسازی "قرتین"  (ریف استان "حمص" سوریه ) شرکت کرد وبه توفیقات بسیار خوبی دست یافت.



**مشخصات بالگرد "کاموف 52"

بالگرد  "کاموف 52  (Ka-52)" یک هلیکوپتر ساخت فدراسیون روسیه بوده که در نبردهای هوایی قابلیت‌های بسیاری را برای انجام مأموریت‌های سخت دارد. این بالگرد در دهه 90 میلادی تولید آن آغاز شده و به مدت قریب به 20 سال چند ده فروند از آن ساخته و تحویل نیروهای نظامی فدراسیون روسیه گردیده است. توانایی رهگیری اهداف از فواصل دور و مدیریت عملیاتی و میدانی در هماهنگی با یگان‌ها از ویژگی‌های مهم بالگرد "کاموف 52  (Ka-52)"  است.



پیروز‌ی‌های طلایی


به دلیل شکل ویژه این بالگرد به آن  "تمساح"  نیز می‌گویند.  "کاموف 52  (Ka-52)" می‌تواند انواع موشک‌های سطح به سطح هواپایه (Surface to Surface Air Base Missile) می‌تواند در عملیات‌های نظامی استفاده کند که از جمله آن‌ها می‌توان به موشک  "ایلگا (Igla)" و "ویخر (Vikhr)" و... استفاده کند. همچنین این بالگرد می‌تواند انواع موشک‌های ضد تانک را حمل و شلیک کند.

"کاموف 52  (Ka-52)" با طول 16 و ارتفاع 5 متر، وزن کلی بیش از 12 تن، سرعت بیش از 300 کیلومتر بر ساعت و برد عملیاتی بیش از 450 کیلومتر دارای قابلیت‌های ویژهای است.

همچنین هلیکوپتر  "کاموف 52  (Ka-52)" می‌تواند اسلحه‌های 7/63 و 30 میلی متری موشک‌های ضدکشتی لیزری  "خا 25" ، "خا 31"  و "خا 35"  را نیز حمل و شلیک کند.

سایت  "راشن هلیکوپتر (Russian Helicopter)" درباره بالگرد  "کاموف 52  (Ka-52)" نوشت: این یک هلیکوپتر تهاجمی بوده که نسخه به روز شده بالگردهای روسی است و می‌تواند انواع ادوات زمینی و زرهی همچون تانک‌ها را منهدم کند.




پیروز‌ی‌های طلایی

پیروز‌ی‌های طلایی

این سایت با بیان اینکه هلیکوپتر  "کاموف 52  (Ka-52)"  قابلیت انجام عملیات در شرایط آب و هوایی سخت را دارد، عنوان داشت: این بالگرد توانایی تهیه شرایط مناسب برای تیم‌های عملیاتی و برخی نیروها را دارد.

سایت  "راشن هلیکوپتر (Russian Helicopter)"   با بیان اینکه بالگرد  "کاموف 52  (Ka-52)" یک هلیکوپتر 2 صندلی بوده و می‌تواند در فضای کم بالاترین مانور لازم را داشته باشد، یادآور شد: این بالگرد  دارای 2 موتور  "وی کا 2500 توربوشفت"  بوده که به بالگردهای امکان می‌دهد در فاصله 4 تا 5 هزار متر پرواز کنند. این سایت ادامه داد: بالگرد  "کاموف 52  (Ka-52)" به طیف وسیعی از سلاح‌های پیشرفته مجهز است که قابلیت انجام هر نوع مأموریتی را برای آن امکان‌پذیر می‌سازد.



**تولید مشترک بالگرد کاموف در ایران؟

سال 1387 و در حاشیه نمایشگاه هوایی کیش، مسئولان وقت سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح از همکاری مشترک میان این سازمان و شرکت مشهور "کاموف"، برای تولید انبوه برخی انواع بالگردهای نیمه سنگین این کمپانی روسی در داخل ایران خبر دادند.

نمایشگاه ماکس 2015 فرصت مناسبی بود تا مدیران شرکت های مشهور تولید بالگرد در روسیه، با مسئولان کشورمان به مذاکره برای عملیاتی شدن توافق فوق بپردازند و بر این اساس، منوچهر منطقی رییس سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح با تایید مذاکرات صورت گرفته، گفت:  کلیات مربوط به انجام یک پروژه مشترک میان طرف ایرانی و شرکت "کاموف"  مورد توافق طرفین قرار گرفته است.


پیروز‌ی‌های طلایی

پیروز‌ی‌های طلایی


منطقی تصریح کرد: با حصول توافق مذکور، طراحان و کارشناسان ایرانی و شرکت روسی، برای تولید یک محصول مشترک، مذاکرات را  تا رسیدن به تولید، پیگیری خواهند کرد.



**حضور  "کاموف 52  (Ka-52)" در جنگ سوریه

بالگرد   "کاموف 52  (Ka-52)"  در سوریه و در مأموریت ضد داعش در پاکسازی منطقه "قرتین" استان "حمص" شرکت کرد و پیروزی را برای اتاق جنگ "مسکو-دمشق"  در هفته های اخیر به ارمغان آورد.

در مجموع هلیکوپتر  "کاموف 52  (Ka-52)" یا تمساح روسی با توجه به قابلیت‌هایی که داشته، می‌تواند در عملیات‌های مهم شرکت کند و سوال اینجاست که آیا این بالگرد در عملیات پاکسازی "رقه" و "دیرالزور" نیز شرکت می‌کند و این سوالی است پاسخ آن در آینده مشخص می شود.


گزارش از محمد زرچینی

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۷:۴۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵
ای ولله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
به فرض مثال ایران و روسیه و چین با همکاری هم یک بالگرد تهاجمی دفاعی بزنند آن وقت قدرت میفته دست این 3 کشور ؟ این بالگرد باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟
مثال : توان تبدیل شدن به هواپیما سوپر جت داشته باشد و معکوس بالگرد شود .
توان خروج از جو داشته باشد .
توان دید در شب و شلیک لیزری به صورت آبشار داشته باشد .

سه تا کشور حتما میتوانند به اوج توان دفاعی برسند . در صورتی که رفیق باشند . رفیق واقعی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
خدا کنه تولید مشترک کنیم بریم مرکاوا های اسرائیل و برجکاشونو بدیم هوا.به نظر من به 120 عدد بالگرد تهاجمی سنگین مثل همین نیاز داریم و 2000 عراده تانک مدرن.
Netherlands
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
برترین بالگرد تهاجمی دنیا است. ضمنا ذکر نشد که توانایی دیگر این بالگرد چیست؟ این بالگرد توانایی توانایی درگیری هوایی را داراست و بدین منظور به رادار مجهز است. این بالگرد دارای سامانه ی ضد موشکی پیشرفته است که از هرگونه موشک ایمن می گرداند. این بالگرد داری صندلی پران و سامانه ضد جنگ الکترونیک است. این بالگرد....
Germany
ناشناس
۱۱:۳۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
برترین بالگرد تهاجمی دنیا است. روسیه همیشه ناممکن ها را ممکن می کند.
United States of America
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۹ فروردين ۱۳۹۵
خیلی عالیه امیدوارم ایران بتونه این محصول رو به صورت مشترک با روس بسازه و رفته رفته دانش ساختشو یاد بگیریم
کشور ما خیلی نیازمند به هلیکپترها و جنگنده های روز دنیارو داره امیدوارم هرچه سریعتر نیروی هوائیمون هم همچون یگانهای موشکی سپاه عزیزمون توانمند بشه
زنده باد ایران
آخرین اخبار