به گزارش خبرنگار
حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرگرد "علی عباسی کسانی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در این خصوص اظهار داشت: امروزه کلاهبرداران اینترنتی با روش های متعدد سعی در جلب اعتماد افراد و سپس اقدام به سرقت اطلاعات مالی وشخصی افراد می نمایند.
وی در ادامه بیان داشت : اخیرا کلاهبرداری هایی در قالب فروش نرم افزارهای امنیتی جعلی به وقوع پیوسته است .
رئیس پلیس فتا استان افزود: آنها وب سایتهای جعلی را ایجاد میکنند که پیشنهاد پویشهای امنیتی رایگان را در رایانه شما می دهند؛به همین جهت،برای اینکه شما را متقاعد به آلوده بودن رایانه تان کنند پیامهای هشدار آمیزی را نشان و سپس تلاش می کنند که نرم افزاری را برای حل این مشکل به شما بفروشند.
این مقام انتظامی گفت: در خوشبینانه ترین حالت، این دسته از نرم افزارها، نرم افزارهای کم اهمیت و یا در جای دیگر به صورت رایگان در دسترس هستند و در بدبینانه ترین حالت نیز این نرم افزارها،بدافزارهایی هستند و برای فراهم کردن امکان دسترسی مجرمین به رایانه و اطلاعات شخصی شما طراحی شدهاند.
سرگرد کسانی خاطر نشان کرد: اولین اقدام این دست از کلاهبرداران بدست آوردن شماره تلفن قربانی و برقراری تماس تلفنی وبا استفاده از روش های مهندسی اجتماعی و جلب اعتماد قربانی و در گام بعدی فرد قربانی را وادار می نمایند که در سایت جعلی طراحی شده اطلاعات شخصی و مالی خود را به بهانه پشتیبانی این شرکت از نر م افزارهای جعلی به فروش رفته وارد نمایند.
رئیس پلیس فتا استان ایلام در پایان در توصیه به کاربران فضای سایبر گفت: هرگز به شرکت ها و افرادی که به بهانه پشتیبانی فردی اقدام به تماس تلفنی یا پیامک می نمایند اعتماد نکرده و تا از صحت و معتبر بودن شرکت اطمینان لازم را کسب ننموده ،هیچ گونه اطلاعات و پولی را ارسال ودر اختیار این گونه افراد قرار ندهید .
انتهای پیام/