به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،سید مسعود حسینی افزود: این پل از بناهای به جا مانده از دوره ساسانیان است و از ابتدای تعطیلات نوروز 95 تاکنون با استقبال چشمگیر مسافران نوروزی مواجه شده است.
وی بیان کرد: پل تاریخی بریم باشت به صورت طاق های کمانی بهم پیوسته شکل گرفته و محل عبور تجارت و مبادله فرهنگ مردمان دور و نزدیک در گذشته های دور بوده است.
حسینی اظهار کرد: این مکان دیدنی در حدود هشت کیلومتری شهر باشت و جنب روستای چم بلبل قرار دارد.
وی عنوان کرد: این پل با شماره 4400 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
حسینی ابراز داشت: از ابتدای تعطیلات نوروز 95 تاکنون بیش از 55 هزار گردشگر نوروزی در شهرستان باشت اسکان داده شده است.
وی افزود: این تعداد مسافر نوروزی در 105 کلاس درس، پارک های تفریحی و اردوگاه های گردشگری مناطق تفریحی و زیارتی شهرستان باشت اسکان یافتند.
حسینی گفت: از ابتدای تعطیلات نوروز 95 تاکنون بیش از 75 هزار مسافر از منطقه گردشگری شلال دون، 30 هزار نفر از رود رونه و هفت هزار نفر نیز از درخت کهنسال باشت در این شهرستان دیدن کرده اند.
وی بیان کرد: 14 جاذبه گردشگری طبیعی در شهرستان باشت وجود دارد که سالانه پذیرای تعداد چشمگیری مسافر نوروزی است.
حسینی اظهار کرد: آبشار گله جنی، سد تنگ تیز، کاگه امیرشیخی، آبشار طوف، کوه دوگوشی، باغ های امامزاده ضامن (ع) و تنگ اوی بوستان از دیگر جاذبه های گردشگری شهرستان باشت است.
وی عنوان کرد: باشت یکی از شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد است که بخش عمده ای از ظرفیت های تاریخی و طبیعی آن هنوز ناشناخته مانده است.
حسینی ابراز داشت: شهرستان باشت به دلبل برخورداری از شرایط جغرافیایی خاص دارای جاذبه ها و مکان های گردشگری متعددی است.
شهرستان باشت با وسعت بیش از دو هزار و 900 کیلومتر در جنوب شرقی کهگیلویه و بویراحمد دارای 115 روستا، یک شهر، دو بخش، 14 هزار نفر جمعیت روستایی و 21 هزار نفر جمعیت است.
این شهرستان در 110 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
انتهای پیام /ف