به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: : این واحدهای صنفی متخلف تا یک هفته پلمپ و تعطیل خواهند بود و پس از رفع نواقص و تعهد سپردن برای رعایت نکات مورد نظر، بازگشایی می شوند.
رستم مژده افزود : دو هزار و 436 مورد بازرسی و نظارت بهداشتی هفت روز گذشته بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران صورت گرفته است.
وی گفت: 512 نفر از متصدیان صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی مازندران در این مدت اخطاریه بهداشتی داده شد که در صورت تداوم رعایت نکردن نکات لازم ، پلمپ می شوند.
مسول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کشف و معدوم کردن هزار و 851 کیلو گرم مواد غذایی فاسد را نتیجه بازرسی از مراکز عرضه و توزیع استان در این مدت برشمرد.
وی افزود : در تعطیلات نوروزی امسال 23 اکیپ بازرسی شهرستانی و دو اکیپ بازرسی استانی با حضور یکصد کارشناس بهداشت محیط فعالیتشان را از اسفند ماه 94 آغاز کردند و تا 15 فروردین ادامه می دهند.
وی گفت: این گروهها روزانه 50 مورد بازرسی از واحدهای عرضه کننده مواد غذایی و دیگر صنوف مرتبط با عرضه خدمات به مسافران نوروزی انجام می دهند .
انتهای پیام /