به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید غفار شفایی افزود: این طرح که از اول اسفند شروع شد و تا 25 فروردین 95 بصورت محسوس و نامحسوس ادامه خواهد داشت.
وی اظهار کرد: 850 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع موا غذایی نیز در قالب 15 اکیپ انجام شد.
شفایی با اشاره به صدور 350 کارت تندرستی تصریح کرد: 18 صنف متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی ابراز داشت: 700 مورد کلرسنجی نیز در راستای ارتقای کیفیت آب آشامیدنی شهری و روستایی در این طرح انجام شد.
شفایی عنوان کرد: اکیپ های بازرسی مشترک با همکاری ستاد نوروزی فرمانداری، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، میراث فرهنگی، راهداری و حمل نقل انجام می شود.
انتهای پیام /ف