به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افسردگی بر زندگی افراد تاثیر میگذارد و روابط، شغل، زندگی فردی، زندگی اجتماعی و ارتباطات روزمره و در نهایت بیشتر ابعاد زندگی فرد را تحت الشعاع قرار میدهد. علاوه بر این، افسردگی نوعی اختلال روحی محسوب میشود و مغز و بدن فرد را از اثرهای منفی خود بینصیب نمیگذارد.
بر خلاف باور عموم که فکر میکنند افسردگی تنها بر مغز و تواناییهای آن تاثیر میگذارد، تحقیقی اخیرا نشان داده است که افسردگی کل بدن فرد را تحت تاثیر خود قرار میدهد. نتایج این تحقیق نشان داد که افسردگی سبب به هم خوردن تعادل برخی سلولهای بدن و منجر به «استرس اکسیداتیو» میشود و منجر به از بین رفتن برخی از سلولهای بدن میشود.
به همین دلیل تنظیم برخی هورمونها و همچنین تنظیم میزان ماده روی (زینک) موجود در بدن و اوریک اسید به هم میخورد و به همین علت سیستم بدنی افرادی که از افسردگی رنج میبرند با افراد دیگر یکسان نیست و تفاوتهای چشمگیری دارد.
علاوه بر این، افسردگی پوست را نیز کدر میکند و از شفافیت آن میکاهد و دلیل آن ممکن است به هم خوردن تعادل سلولها و هورمونهای بدن بر اثر افسردگی باشد. از طرف دیگر، افراد افسرده بیشتر وقت خود را ساکن یا خواب هستند و تحرک چندانی ندارند و به همین علت ممکن است اضافه وزن پیدا کنند. علاوه بر این، مصرف قرصهای ضدافسردگی نیز اثرات جانبی زیادی دارد که بر بدن افراد تاثیر میگذارد.
منبع: MedicalDaily
انتهای پیام/