گفتنی است، کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی هزار مرد مبتلا به سرطان پروستات در سالهای اولیه ابتلا به این سرطان به دست آوردهاند.
بررسیها نشان میدهند، براساس پژوهشها مردانی که در رژیم غذایی خود مصرف بالای تخم مرغ داشتهاند دو برابر بیشتر دچار خطر گسترش سرطان پروستات به سایر اعضای بدن شدهاند. همچنین هورمونهای موجود در محصولات لبنی نیز میتواند باعث افزایش سرعت رشد تومورهای سرطانی شود.
محققان دانشگاه هاروارد با بررسی هزار داوطلب و بررسی وضعیت رژیم غذایی آنها در طول چند سال دریافتهاند یک رابطه مستقیم بین مصرف تخم مرغ، مرغ و بوقلمون و گسترش سرطان در آنها وجود داشته است.
پژوهشگران وجود مواد سرطانی حین پخت مرغ و فرآوردههای گوشت سفید را در گسترش سرطان پروستات موثر میدانند.
پژوهشگران همچنین توصیه میکنند افراد مبتلا به سرطان پروستات و یا در آستانه خطر، با میزان بالای فاکتور psa در خون خود کمتر تخم مرغ مصرف کنند و به جای تخم مرغ غذاهای حاوی دانه سویا، سیر، پیاز و عدس در رژیم غذایی خود داشته باشند و حتما هر روز به پیاده روی بپردازند.
انتهای پیام/