رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: توصیه می‌شود افراد آجیل‌های مانده سال قبل را خریداری نکنند زیرا آلودگی قارچی این مواد بیشتر است.

حسین رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص آزمایشات انجام شده روی آجیل‌ها بیان کرد: طبق بررسی‌های انجام شده در اسفند ماه سال جاری، مشخص شده است که مهم‌ترین مشکل آجیل‌ها از نظر بهداشتی، استفاده از رنگ‌های غیر مجازی بوده است که اغلب به اسم زعفران مصرف می‌شوند.

وی اضافه کرد: آجیل‌هایی مثل پسته، تخمه، فندق و بادام مورد آزمایش قرار گرفته‌اند.بررسی‌ها حاکی از آن است که در پسته‌ها از زردچوبه‌ بجای زعفران استفاده می‌شود.در مواردی نیز مشاهده شده است که از رنگ‌های غیر مجاز برای رنگ دادن به آجیل‌ها استفاده شده است.

رستگار عنوان کرد: سودجویان برای اینکه آجیل‌های مانده سال قبل را به جای آجیل تازه بفروشند برای تغییر ظاهر این محصولات از همین رنگ‌های غیرمجاز استفاده کرده‌اند، همچنین عده‌ای دیگر  برای فروختن آجیل‌هایی که قابل فروش یا صادرات نیستند مواد افزودنی غیرمجاز مصرف می‌کنند تا بتوانند آلودگی قارچی آجیل را از بین ببرند.

وی ادامه داد: بنابراین توصیه می‌شود که مردم از دستفروشان خرید نکنند.

رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: آلودگی قارچی تأثیر بسیار منفی روی کبد افراد دارد. پس افراد سعی کنند تا از خرید آجیل‌های مانده سال قبل جداً بپرهیزند.

وی در پایان اضافه کرد: آزمایشات انجام شده روی آجیل‌های فله‌ای صورت گرفته است که در مورد آن‌ها شکایت شده بود.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.