کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری مغز خشکبار مصرف کرده‌اند، کمتر دچار آسم می‌شوند.

دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در دوران بارداری تغذیه‌ی مادر با رشد، تکامل و وضعیت سلامتی جنین در آینده‌ ارتباط مستقیم دارد. 

وی ادامه داد:براساس مطالعات جدید مصرف مغزها در دوران بارداری توسط مادر سبب کاهش آسم در کودکان می‌شود.

رحمانی با اشاره به مطالعاتی که در دانمارک در خصوص تاثیر مغزها بر جنین انجام شده، اظهار کرد: مطالعات نشان داده مادر بارداری که حداقل هفته‌ای یک بار بادام زمینی مصرف می‌کند؛ بروز آسم را در کودک 18 ماهه 21 درصد در مقایسه با مادرانی که مصرف نمی‌کنند، کاهش داده است.

وی در خصوص مقایسه‌ای که در خصوص سایر مغزها برای تاثیر آسم بر جنین انجام شد، گفت: در سال 2000 آکادمی طب کودکان به مادرانی که سابقه‌ی آلرژی به بادام زمینی داشتند توصیه کرد  که این نوع آجیل را در دوران بارداری مصرف نکنند اما همین آکادمی در سال 2008 به دلیل عدم شواهد علمی در این زمینه این توصیه را رد کرد.

رحمانی اظهار کرد: در مجموع از کلیه‌ تحقیقات انجام شده می‌توان نتیجه گرفت که مصرف مغزها در بارداری اگر سابقه آلرژی در مادر نباشد باعث محافظت کودک در برابر آسم می‌شود.

 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار