به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، کرمانی ها به دلیل علاقه وافر به آبگوشت معروف هستند و گاهی حتی مطالب طنز درباره این علاقه ساخته و پرداخته می شود .
آبگوشت یکی از نذری های رایج در کرمان است و به سبب وجود ادویه های مختلف طعم ، و عطر مخصوص به خود را دارد.
در آبگوشت کرمانی موادی از جمله گوشت ماهیچه گوسفند – سیب زمینی- به – نخود – لوبیا- پیاز – ترشاله – رب گوجه – پودر لیمو خشک – زعفران – نمک – فلفل سیاه وقرمز – دارچین – زیره سیاهآسیاب شده – ترخون وشنیلیه وجعفری خشک –روغن – زرد چوبه ریخته می شود.
کرمانی ها ابتدا روغن را داخل قابلمه یا زود پز ریخته وبعد پیاز ریز خرد شده را به آن اضافه می کنند وگوشت را به همراه زرد چوبه اضافه کرده تا کاملا سرخ شود بعد از آن حبوبات را که از قبل خیس کرده با ادویه ها ، به ، ترشاله وپودرلیمو خشک را اضافه می کنند وآب سرد را اضافه کرده و صبر می کنند تا جوش بیاید بعد ( در قابلمه باشد که با حرارت کم به مدت 4ساعت اگر ابش کم شد به ان اب جوش اضافه میکنیم ودر زود پز به مدت یک ساعت )می پزد بعداز اینکه گوشت وحبوبات خوب پخت.مقداری روغن در یک ظرف ریخته ورب را با زعفران در روغن تفت می دهند وسبزی خشکها را اضافه کرده وهم می زنیم بعد انها را به ابگوشت اضافه کرده و به مدت نیم ساعت با حرارت کم می گذاریم خوب جابیفتد.
انتهای پیام/ی