محمدرضا دوستی رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: وجود بیش از 170 شرکت دانش بنیان و هسته فناور در زمینههای مختلف مهندسی و الکترونیک، گیاهان دارویی، معدن و انرژیهای نو میتواند آینده روشنی را در توسعه علمی و فناوری خراسان جنوبی رقم بزند و فرصتهای اشتغال مناسبی را برای جویندگان کار با تحصیلات عالی ایجاد کند.
وی ادامه داد: هم اکنون اغلب شرکتهای ما قابلیت انجام کار صادراتی دارند اما تاکنون تنها 12 شرکت توانستهاند محصولهایشان را به بازارهای جهانی عرضه کنند.
دوستی بیان کرد: در حوزه مکانیک، مکاترونیک تواناییهای خوبی داریم اما با توجه به رقابتهای بازار بهتر است بنابر ظرفیتهای نسبی استان و کشورمان فعالیت کنیم و قصد داریم فعالیتهایمان را در دو حوزه گیاهان دارویی و فناوری نرم افزار و it افزایش دهیم.
وی تاکید کرد: هم اکنون وزارت علوم 7 درگاه صادراتی در کشور معرفی کرده که هر کدام از پارکها بتوانند با تعدادی از کشورها ارتباط برقرار کنند و حوزه فعالیت پارک علم و فناوری خراسان جنوبی منطقه افغانستان و پاکستان است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی عنوان کرد: از سال گذشته تا نیمه نخست امسال موفق شدهایم رقم صادراتی 2 میلیون دلار از فروش محصولات دانش بنیان و غیر دانش بنیان را به خود اختصاص بدهیم اما از آنجایی که وزارت علوم در اعلام آمار بسیار سختگیرانه عمل میکند و باید رقم صادراتی بر مبنای دانش بنیان بودن شرکتها ذکر شود تاکنون 500 هزار دلار از فروش محصولهای دانش بنیان صادرات داشتهایم.
انتهای پیام/