با اجرای طرح بهینه سازی نان های سنتی دورریز نان از 30 به ده درصد کاهش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به اینکه این طرح بر روی نان های لواش وتافتون ماشینی اجرا می شود افزود: در این طرح هیچ گونه افزودنی غیر مجاز از جمله جوش شیرین در خمیر نان استفاده نمی شود.

محمدرضا خواجه گفت: زمان استراحت خمیر باید بالای یک ساعت باشد و وزن چانه بالای 250 گرم گرفته شود تا زمان پخت آن به یک دقیقه برسد.

عضو اتحادیه نانوایان اصفهان از موفقیت نانوایان نطنز، گلپایگان و مبارکه در این طرح خبر داد و گفت: موفقیت الگوی نانوایان اصفهان در کاهش دورریز نان از 30 درصد به ده درصد می تواند الگویی برای سایر استانها باشد.

خواجه افزود: اتحادیه نانوایان حمایت از نانواهایی که طرح بهینه سازی نان های سنتی را اجرایی کردند در دستور کار قرار داده ودر همین زمینه از هشت نانوا در محله فردوان اصفهان که دورریز نان را بالای 90 درصد کاهش دادند تجلیل شد.

طرح بهینه سازی نان های سنتی از سال 85 در اصفهان آغاز شده که در هزار نانوایی این طرح اجرا شده است .




انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.