به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛بسیاری از افراد بر این باور هستند که بدترین و مضرترین طعمدهندگان مواد غذایی و یکی از عوامل مهم بیماریهای قلبی و افزایش فشار خون نمک است. از طرف دیگر، مصرف شکر نیز معایب خاص خود را دارد و با افزایش قند خون خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها همچون دیابت افزایش مییابد.
شکی نیست که نمک و شکر آفتهای سلامتی هستند اما بسیاری از محققان نشان دادهاند که ضرر نمک به اندازه ضرر شکر نیست. در واقع، مصرف شکر خطرناکتر است و علاوه بر این تاثیرات منفی نمک را نیز افزایش میدهد. عدهای از دانشمندان از موسسه قلب آمریکا به همکاری عدهای از متخصصین قلب از مرکز پزشکی مونته فیور بر این موضوع تحقیق کردند که از بین شکر و نمک کدام مضرتر است. آنها بر روی حیوانات و انسانها آزمایشهایی را انجام دادند و تاثیر این مواد را بر سلامتی افراد بررسی کردند.
نتایج تحقیقات آنها نشان داد که به علت تاثیرات منفی شکرهای مختلف همچون فروکتوز در بدن، مشکلات قلبی عروقی و فشار خون به طور چشمگیری افزایش مییابد. از طرف دیگر دادههای آنها نشان داد که کاهش چشمگیر مصرف نمک میتواند به سلامتی آسیب بزند. شاید به این علت که ما همواره شنیدهایم که مقدار مصرف نمک را باید کاهش دهیم این خبر شوکهکننده باشد اما دلیل آن این است که کاهش مصرف نمک میتواند سبب افزایش اشتها و افزایش پرخوری شود.
انتهای پیام/