قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی گفت: مردم باید علاوه بر تغییر سبک زندگی خود، نیازهایشان را از دولت مطالبه کنند.

محمد هادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکت‌های اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص پیشگیری‌های مردمی و حاکمیت سرطان بیان کرد: در ابتدا نکته حائز اهمیت این است که مردم باید خودشان به طور مستقیم در امر پیشگیری نقش داشته باشند و به عبارت دیگر سبک زندگی‌شان را تغییر دهند تا به بیماری‌های مختلف مبتلا نشوند.

وی ادامه داد: در این صورت مردم می‌توانند نسبت به دولت مطالبه‌گر شوند و به طور مثال خواستار کاهش تعداد خودروهای در سطح شهر شوند.یا مثلاً‌در حوزه تغذیه بخواهند که میزان تولید روغن‌های جامد نسبت به مایع کاهش یابد.

ایازی با تأکید بر اهمیت پیشگیری حاکمیتی عنوان کرد: انتخاب ساز و کار مناسب برای زندگی توسط مردم و مطالبه‌گری از دولت هر دو با هم می‌تواند در امر پیشگیری مؤثر واقع شود.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش و پیشگیری اظهار کرد: جلسات پیشگیری و آموزش باید در مناطق مختلف شهرها برگزار شود و مانند پل ارتباطی بین متخصصین و مردم عمل کند.

قائم مقام وزیر در امور مشارکت‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی در امر پیشگیری و آموزش می‌توان هزینه‌های القایی درمان سرطان را کاهش داد.

وی همچنین در پایان گفت: نتیجه‌ی تلاش‌های مسئولین این حوزه تشکیل 3500 کانون اجتماع سلامت بوده است که در چگونگی زندگی افراد بسیار مؤثر بوده است.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار