وزیر بهداشت گفت: من گفته‌ام که بهره‌برداری از مراکز درمانی به دلیل هفته دولت،‌ دهه فجر و. . . نباید حتی یک روز هم عقب بیفتد، ما هر زمان که کارمان تمام شد، بهره‌برداری را انجام داده‌ایم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت در هفدهمین جشنواره ابن سینا در جمع خبرنگاران در خصوص گلایه به دلیل بدهی  هزار میلیارد تومانی وزارت‌خانه هنگام شروع دوره وزارت بیان کرد: اکنون در دهه فجر به سر می‌بریم و وقت گلایه نیست، من گفتم یکی از آرزوهایم این بوده که ساختار دانشگاه علوم پزشکی تهران را تغییر بدهم. تراز این دانشگاه بین‌المللی است، به همین دلیل خیلی ضرورت ندارد که ساختارش مانند سایر دانشگاه‌ها باشد.

وی ادامه داد: با وجود افزایش جمعیت، زیرساخت‌های درمانی کشور توسعه پیدا نکرده است، یکی از مشکلات، تولید مقالات بود که آسیب جدی را به آموزش وارد کرد. باید از فرصت جدیدی که در پسا برجام برای تبادل استادان، دانشجویان، انتقال دانش فنی و ... فراهم شده است، نهایت استفاده را ببریم.دانشگاه‌های تراز اول باید بتوانند با ساختاری متفاوت چابک‌تر از گذشته عمل کنند.

هاشمی در پاسخ به این سؤال که آیا امر تغییر ساختار در دوران وزارت شما اتفاق می‌افتد، گفت: امیدواریم اقدامات بهتر سریع اتفاق بیفتد. کارها بسیار زیاد و سنگین هستند، علاوه بر این غیر از همکاران بهداشت و درمان، شریکان و همراهان کم هستند.امیدوارم اگر تغییر ساختار در کل کشور انجام می‌شود، حداقل در دو دانشگاه تزار اول علوم پزشکی انجام شود.

وی اذعان کرد: همه دانشگاه‌ها برنامه‌های متعددی دارند که همگی از جنس خدمت است من از ابتدای کار گفتم که بهره‌برداری مراکز برای ارائه خدمت نباید حتی یک روز هم برای افتتاح در هفته دولت، دهه فجر و سایر مناسبات نگه داشته شود. ما هر زمان که کارمان تمام شد، بهره‌برداری را انجام داده‌ایم.

وی اضافه کرد: ما نمی‌توانیم همزمان در مرز دانش حرکت کرده و با رقبای منطقه‌ای وارد رقابت شویم و در مسابقه‌ای نابرابر برنده شویم و همزمان هم کاستی‌ها را برطرف کنیم. البته این مسائل جدا از مشکلاتی مانند بیمه‌ها و تأمین منابع است.

وزیر بهداشت اظهار کرد: بیش از 2 سال است که همه ابعاد تغییر ساختار دانشگاه‌ها بررسی شده است اما همواره حاشیه‌ها مانع از به انجام رسیدن کارها هستند.هر گاه صحبت از کاهش تصدی‌گری می‌شود، برداشت عموم به منزله خصوصی کردن بهداشت و درمان تلقی می‌شود که این اشتباه است. هر گاه هم صحبت از مستقل شدن آموزش از درمان است افراد تصور می‌کنند که می‌خواهیم آموزش عالی را به شرایط سابق برگردانیم، به هر حال کارگروه مربوطه تشکیل شده است و تجربه‌های جهانی نیز هویدا است. اما بالاخره برخی افراد اثرگذار و حاشیه‌ها اجازه نمی‌دهند که کارها با سرعت بیشتری انجام شوند.





انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار