حمید رضا غزنوی سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: اقشار با درآمد بالا به دنبال جنس قسطی نخواهد رفت و تنها این گروه های کم درآمد جامعه هستند که به دنبال کالای ارزان قیمت ایرانی هستند.
وی با اشاره رکود بازار کالای ایرانی گفت: طی این مدت تنها رکود در بازار لوازم خانگی ایرانی حاکم بوده و گفتنی است که در ایام بی رونقی بازار کالای ایرانی،بازار فروش محصولات خارجی خوب بوده است.
غزنوی در ادامه یادآورشد: دولت با توجه به اجناس باقی مانده در انبار تولیدکنندگان تخصیص اعتبار کرده، به طوریکه تنها این وام برای 700 هزار نفر بیش نیست .
سخنگوی انجمن تولید کنندگان با گلایه از ارائه بسته های غیراجرایی و حذف کم درآمدها و کارگران از اینگونه تسهیلات بیان کرد: دولت برای رونق بازار لوازم خانگی و بهره مندی کارگران و بازنشستگان از این گونه تسهیلات لازم است که تجدید نظری در بازپرداخت اقساط به کار گیرد.
***سبقت کیفیت کالای خارجی بر داخلی
در همین راستا هادی حق شناس کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دولت یازدهم و دولت های قبلی هر بار که طرحی را مطرح کردند،هیچ وقت آن طرح مشمول همه ذی نفعان نشده وبه عبارتی همه دهک های جامعه نتوانستند از مزایای آن بهره مند شوند.
وی با اشاره به اینکه هیچ یک از طرح های حمایتی دولت جامع و کامل نبوده بیان داشت: کارت خرید اعتباری که برای تحریک تقاضا استفاده می شود تنها مسکنی برای تولید است زیرا مشکل تولید با کارت اعتباری 10 میلیون تومانی با سقفی محدود برطرف نخواهد شد و باید گفت که درمان قطعی اقتصاد و تولید، با کیفیت و قیمت مناسب کالاها همراه است و در غیر اینصورت داستان رکود دربازار ادامه خواهد داشت.
حق شناس با بیان اینکه بخش عمده مشکل اقتصاد کشور عرضه و تولید است گفت:در واقع اگر عرضه مطلوب باشد تقاضا به راحتی قابل تحریک است و به همین خاطر لازم است تولیدکنندگان بهره وری و کیفیت تولید را افزایش دهند.
وی در خصوص
کیفیت بالای کالای خارجی نسبت به کالای ایرانی اظهار داشت: کالای ایرانی در مقایسه
با کالای خارجی گرانتر و از کیفیت پایین تری برخوردار است و این امر ضعف بنگاه های تولیدی را نشان می دهد.
کارشناس اقتصادی
تصریح کرد: در واقع کارت های اعتباری و هر مکانیزم دیگری که خروجی تزریق پول داشته
باشد مشکل رکود تولید را حل نخواهد کرد ولازم به ذکر است که مشکل بنگاه های خصوصی
صرفا منابع مالی نیست.
یه دختر جهیزیه با وام سه میلیونی چطوری بخره؟؟؟
سن فحشا باید به چقد برسه تا به فکر جوونا بیفتین؟
تورو خدا به اون دنیاتون هم فکرکنین.
مسئولیت سنگینی گردنتونه.نباشه که اون دنیا بخواین جوابگوی تموم این مردمی باشین که همیشه پشتتون وایستادن تا زمین نخوریم.
وام خرید کالا فقط مخصوص حقوق بگیرای دولت و کارمنداس؟
کارگر ساختمونی که نه بیمه ای داره نه حقوق مشخصی چطوری باید از حق شهروندی استفاده کنه؟اونا مگه تو سرشماری شمرده نمیشن؟!کافیه یکم چشمامون رو باز کنیم..همه چی مث روز روشنه بخدا...کافیه ساعت12 ظهر یه سربزنین به میدونایی که محل تجمع کارگرای روزمزد ساختمونیه..میبینین کسایی که اونروز کار گیرشون نیومده و روی برگشتن به خونه و شرمندگی جلوی زن و بچشون رو ندارن.من که هردفه میبینمشون اشکام بی اختیار میریزه.کاش کاری از دستم برمیومد...
نوش جان کارمندان
خدایا شکرت
فقط به فکر سرمایه دارا هستید جنس مونده رو دستتون میخواهید بندازید به امثال ما