به گزارش
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ اصغر گروسی، نویسنده با بیان اینكه خاطراتش از دوران دهه 60 مربوط به وقایع بعد از انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی میشود، اظهار كرد: تمام همنسلان من با این وقایع بزرگ شدهاند و تصور میكنم این گونه مضامین با خانوادههای هم نسل من تنیده شده است.
وی ادامه داد: مستندسازان ما درباره دفاع مقدس و انقلاب اسلامی آثار بسیاری خلق كردهاند، اما داستاننویسان در این زمینه كوتاهی كردهاند. برخی تصور میكنند شاید نباید به سراغ موضوعاتی همچون دفاع مقدس بروند؛ در حالی كه آثار مطرح جهانی بسیاری در چنین حال و هوایی نوشته شده است و نویسندگان بزرگی از جنگهای كشورهای خود نوشتهاند. البته در كشور ما هم با گذشت زمان و همت نهادهایی مانند حوزه هنری، نویسندگان كم كم رگه های طلای انقلاب را كشف و در آثارشان از آن استفاده می كنند.
گروسی همچنین گفت: ایدئولوژی انقلاب اسلامی و جنگ تفاوتی با هم ندارد؛ تنها در جنگ تحمیلی مردم از نظامی كه به ثبت رسانده بودند دفاع میكنند.
وی خاطرنشان كرد: با آنكه در حوزه ادبیات نمایشی و داستان نویسی فعالیت می كنم اما نخستین دوره ای بود كه با جشنواره داستان انقلاب اسلامی حوزه هنری آشنا شدم و فكر می كنم اگر تبلیغات بیشتری بر روی این جشنواره صورت بگیرد، افراد بیشتری می توانند در جریان این رویداد قرار بگیرند و فرصت حضور در آن را داشته باشند.
انتهای پیام/