روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم چاپ لندن ،با اشاره به خبر انتقال سرکرده داعش به شهر سرت لیبی این سوال را مطرح کرد که چگونه این فرد توانسته است از مقر سری خود در رقه سوریه وارد لیبی شود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  روزنامه انگلیسی 'دیلی تلگراف'از انتقال ابوبکرالبغدادی سرکرده داعش به سرت، برای جلوگیری از دستگیری توسط سرویس های اطلاعاتی غربی در عراق و سوریه خبر داد.
 
نمی دانیم که چگونه شخصی مثل البغدادی که از سوی سرویس های اطلاعاتی بیش از یک صد کشور جهان، از جمله روسیه، امریکا، فرانسه ، انگلیس ، عربستان سعودی، سوریه و عراق تحت تعقیب است توانسته از مقر خود در شهر رقه سوریه سوار هواپیما شود واز شهر سرت لیبی سر دربیاورد.
 
این خبر ما را به یاد حادثه مشابه در سال 2003 می اندازد که امریکا به بهانه داشتن سلاح های کشتار جمعی عراق را اشغال کرد و یا دخالت ناتو در لیبی که گفته شد به دلیل جنایات رژیم سرهنگ معمر قذافی صورت گرفته است.
 
هم اکنون خبرهایی درمورد رسیدن 500 نیروی زمینی امریکایی ،روسی ، انگلیسی و فرانسوی به لیبی به گوش می رسد البته نه برای برقراری امنیت و ثبات، بلکه برای از بین بردن تهدیدهای داعش وافزایش نگرانی آنها در مورد تسلط داعش بر هلال نفتی لیبی که پس از حملات مکرر این گروه به این مناطق نفتی صورت می گیرد.
 
به گفته ژنرال جوزف دانفورد رئیس ستاد نیروهای امریکا برای جلوگیری از گسترش داعش در لیبی نیازمند یک تحرک نظامی قاطع هستیم.
 
اگر البغدادی واقعا در گمراه کردن تمام سازمان های اطلاعاتی ونقل مقر خود به سرت موفق شده باشد، این موضوع نشانگر آن است که وی یک نابغه و فرمانده بزرگی است که توانسته این همه کشور با پیشرفته ترین دستگاه های مخابراتی وهواپیماهای جاسوسی که ردپای مورچه ها را در خاک عراق و سوریه رصد می کنند، شکست دهد. بنابراین یا این سرویسهای اطلاعاتی بی عرضه هستند ویا با البغدادی و داعش همدست بوده اند.
 
مداخله جدید امریکا واروپا در لیبی، اگر صحیح باشد ناشی از خطر تهدیدات داعش وبهره برداری از این موضوع برای اشغال لیبی و تقسیم آن بین کشورهای اشغالگر است همانطور که در سال 1945 در جنگ جهانی دوم پس از شکست ایتالیا و کشورهای همسایه اش اتفاق افتاد.
 
داعش و دیگر گروه های مسلح افراطی در لیبی جا خوش کرده و به دلیل دخالت ناتو و تخریب نهادهای دولتی لیبی حضور خود را تقویت کرده اند وموجب تبدیل لیبی به یک کشور شکست خورده که هرج و مرجی خونین آن را فراگرفته شدند. سوال اینجاست که وضعیت لیبی پس از مداخله نظامی جدید چگونه خواهد شد وچقدر از مردم آن کشته خواهند شد؟
 
ما با مداخله ناتو در لیبی در سال 2011 مخالفت کردیم، همانطور که با اشغال عراق توسط آمریکا در سال 2003 مخالف بودیم و با هر گونه دخالت جدید نظامی در لیبی هم با هر بهانه ای باشد مخالفت خواهیم کرد چرا که این مداخلات کشور را نابود کرد و موجب غارت ثروت ملی شد و راه را برای گسترش گروههای افراطی باز کرد واختلافات فرقه ای را تشدید نمود.
 
ما در آستانه یک توطئه جدید هستیم که عامل اصلی آن مداخلات نظامی امریکا ، غرب و شرق در جهان عرب است که هدف از آن تقسیم جهان و ثروت های آن است.
 
 
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.