به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ محمد زاده در جلسه شورای آرد و نان استان گفت: لزوم نصب ابزار دقیق و سیستم لیزری برای اندازه گیری میزان موجودی و رطوبت در کندوهای سیلوها در کارخانه های آرد بخش خصوصی و دولتی سراسر استان ،نظارت دستگاه های اجرایی بر کیفیت نان تولیدی و خودداری نانوایان از به کاربردن بلانکت و جوش شیرین در پخت نان و ادامه ی روند آموزش نانوایان استان از دیگر مصوبات بود.
لزوم تولید آردهای سبوس دار و افزایش آن در کارخانه های آرد و پخت نان لواش با 12 درصد سبوس ،سنگک 10 درصد و بربری با 15 درصد سبوس از نیمه ی دوم بهمن ماه یکی از این مصوبات بود.
شورای آرد و نان استان برای بررسی مشکلات نانوایان ،تولید آرد و پخت نان تشکیل جلسه داد.
انتهای پیام/ب