به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛جعفر گوهرگانی در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی جهاد کشاورزی که با حضور مدیران استانداری، صنعت و معدن، بانک توسعه صادرات، دامپزشکی و معاونین و مدیران میانی این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: در برخی محصولات تولیدی کشاورزی، بیش از 80 درصد مازاد آن قابلیت صادراتی دارد ولی اگر ما بتوانیم یک تا 10 درصد آنها را هم صادر کنیم، تحول خوبی ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: بعد از کمیت و کیفیت در تولید محصولات کشاورزی، اولویت بعدی با صادرات این محصولات و مهمتر از آن صادرات محصولات تولیدی کهگیلویه و بویراحمد از طریق گمرک همین استان است.
متولی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: حدود 25 هزار تن از مجموع 170 هزار تن مازاد تولید 9 محصول کشاورزی و بیش از 2 میلیون گل شاخه بریده در این استان قابلیت صادراتی دارد که با صادرات آنها از گمرک همین استان 26.588 میلیون دلار عاید کهگیلویه و بویراحمد میشود.
وی با بیان اینکه کسی از بیرون نمیآید تا دلش به حال صادرات ما بسوزد و مشکلات را حل کند، تأکید کرد: اینکه اکنون در صادرات لنگ میزنیم به خودمان برمیگردد چرا که وقتی به عنوان مثال دام زنده این استان از طریق سایر استانها به کشورهای خارجی صادر میشود، توجیه معقولی باقی نمیماند.
گوهرگانی گفت: همین مدیران بخش کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت، گمرک، حمل و نقل و مهمتر از آن تیم اقتصادی استانداری هستند که باید فکری بکنند تا صادرات این استان را علمی و هدفمند شود.
وی ادامه داد: سفارت چند کشور خارجی حتی برای پای مرغ تولیدی در این استان درخواست داده که این نشان میدهد اگر تفکر صادراتی و انسجام بینبخشی حاکم شود، کهگیلویه و بویراحمد برای صادرات محصولات خود چیزی کم ندارد.
انتهای پیام/ف