به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان ملل در تازهترین برآوردهای خود اعلام کرده که ۳.۲ میلیارد نفر در دنیا هماکنون آنلاین هستند. این بدان معناست که ۵۶.۶ درصد از ساکنان زمین هنوز به اینترنت دسترسی پیدا نکردهاند. نکته قابلتأمل اینجاست که روند دسترسی مردم به اینترنت در دنیا طی یک سال گذشته روند کاهشی داشته است به طوری که از رشد ۷.۴ درصد در سال ۲۰۱۴ به ۶.۹ در سال ۲۰۱۵ نزول کرده است.
با این حال در سالی که روزهای پایانی آن سپری میشود گوگل و فیسبوک در قالب پروژههایی رقابتی تلاش کردند تا این روند را معکوس کرده و نرخ دسترسی مردم در سراسر جهان به اینترنت را افزایش دهند.
گوگل در پروژه جهانی خود موسوم به Project Loon ترازنامههای هلیومی متعددی را به فضا میفرستد تا دسترسی مردم در نواحی دورافتاده را به اینترنت پرسرعت LTE فراهم آورد.
پرواز این ترازنامهها در سال ۲۰۱۵ بر فراز شیلی، نیوزلند و استرالیا ادامه داشته و گفته میشود بهزودی مناطق بیشتری را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد.
امضای قراردادی میان گوگل با دولت اندونزی برای توسعه پروژه Project Loon یکی از تاریخیترین اتفاقاتی بوده که در زمینه توسعه همگانی اینترنت در سال ۲۰۱۵ روی داد.
از سوی دیگر فیسبوک نیز تلاش مشابهی را آغاز کرده است.
این شرکت در ماه جولای پهپاد خورشیدی با پهنای بال ۴۲ متر راهی لایه استراتوسفر جو زمین کرد تا با استفاده از پرتوهای لیزری و ارتباطات رادیویی دسترسی مردم در نواحی دورافتاده زمین به اینترنت را فراهم آورد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه
خبرنگاران جوان اینجا کلیک
کنید.
منبع: مهر
انتهای پیام/