وی به طرح سنجش و پذیرش اشاره کرد و گفت: تصویب این طرح درست در زمانی صورت گرفت که دانشگاه به دنبال تحقق برنامه های خود برای افزایش کیفیت بود. دانشگاه آزاد نه تنها هزینه ای برای دولت ایجاد نکرده بلکه تا امروز همواره بار مالی بسیاری را از دوش دولت برداشته است.
میرزاده افزود: برآورد ما حاکی از آن است که با اجرای این طرح، اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی در بلندمدت و سنوات آینده تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. به همین سبب باید فعالیت هایی مانند اقتصاد دانش بنیان، تبدیل به احسن اموال دانشگاه، تشکیل کلاس های بازآموزی و فعالیت هایی متناسب با اقلیم و امکانات هر منطقه، مدنظر قرار گیرد.
وی به تسریع روند جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: از مهر ۹۲ تاکنون ۲ هزار و ۷۰۳ استادیار به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شده است.
رئیس دانشگاه آزاد یادآور شد: تا سه ماه آینده، ۲ هزار عضو هیات علمی با مدرک دکتری جذب خواهند شد که اعتبار آن نیز در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به ممیزی رشته محل ها در این دانشگاه، گفت: بر اساس ممیزی صورت گرفته، رشته محل ها به سه دسته A,B,C تقسیم شده اند که رشته های گروه B و C باید تا شهریور ۹۵ نواقص موجود را رفع کنند.
میرزاده به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و افزود: بر اساس گفته دکتر مخبر دزفولی، روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید متعهد شوند که تا شهریور ۹۵ نسبت به اصلاح هرم هیات علمی اقدام کنند.
وی همچنین تاکید کرد: استانداردهای آموزش عالی را نمی توان بر اساس سلایق شخصی روسا تغییر داد.
رئیس دانشگاه آزاد به سهم این دانشگاه در توسعه تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۵۶ درصد از سهم تحصیلات تکمیلی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است که این میزان تا پایان سال به حدود ۶۰ درصد خواهد رسید.
وی درخصوص تعرفه بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: علیرغم اخذ مجوز، فرانشیز بیمارستان های دانشگاه آزاداسلامی همانند بیمارستان های دولتی است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/