وزیر بهداشت گفت: تبدیل شدن دانشکده به دانشگاه باید به صورت پله پله و منظم انجام شود و نمی‌توان یک دانشکده را بدون هیچ برنامه‌ریزی به دانشگاه تبدیل کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛دکتر هاشمی وزیر بهداشت در ادامه سفر خود در استان سیستان و بلوچستان وارد شهر ایرانشهر شد و در نشستی صمیمی به همراه مسئولین و دانشجویان دانشگاه ولایت به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی که در ابتدا سخنان دانشجویان را شنیده بود، گفت: با شنیدن این صحبت‌ها یاد زمان دانشجویی خود و مطالباتی که به عنوان دانشجو از مسئولین داشته‌ام افتادم.

هاشمی با تبریک هفته وحدت و گرامیداشت میلاد با سعادت نبی اکرم سخنان خود را ادامه داد و بیان کرد: توسعه متوازن از اهداف اصلی ما در مناطق محروم است و هدف نظام نیز از ابتدا این بوده است زمانی که ما انقلاب کردیم در این منطقه نه تنها پزشک ایرانی وجود نداشت بلکه اکثر پزشک‌های این منطقه از خارج از کشور می‌آمدند اما به حول و قوه الهی امروزه تعداد زیادی متخصص و پزشک عمومی بومی در این منطقه حضور دارند و ما بر آنیم که با توسعه فضاهای آموزشی در استان از حداکثر ظرفیت استعدادهای سیستان و بلوچستان استفاده کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: دیشب بنده به منزل پدر و مادری رفتم که یک نوجوان 11 ساله را در جنگ تحمیلی از دست داده‌اند که این جوان‌ترین شهید ایران در طول جنگ‌های هشت ساله بوده و این نشان از عرق بسیار زیاد در این منطقه نسبت به ایران است و با تلاش و کوشش بیشتر در بین جوانان و نوجوانان این منطقه می‌‌توان آینده روشنی را در اینجا دید.

وی با توجه به خواسته‌های دانشجویان در مورد کمبود بودجه و منابع مالی افزود: در تاریخ 24 خرداد مردم با رأی اکثریت آقای روحانی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند اما دشمنان ما با کاهش قیمت نفت و پافشاری بر تحریم‌ها فشار بسیار زیادی را از لحاظ مادی به دولت وارد کردند که مشکلات زیادی را برای مردم و مسئولین به وجود آورد. البته ما همیشه نگاه ویژه‌ای به نقاط مرزی داشته‌ایم.

بنده در چند سال گذشته به عنوان یک معلم انجام وظیفه می‌کردم و اکنون در کابینه آقای روحانی حضور دارم و در جلسات دولت تلاش‌ها برای از بین بردن مشکلات مردم را مشاهده می‌کنم و تمام کسانی که دور میز هیأت دولت می‌نشینند خدمتگزار مردم هستند مشکل اصلی ما نبود بودجه کافی و خالی بودن دست دولت است البته با تلاش‌های فراوان دکتر روحانی و ظریف و حمایت‌های رهبری ما توانستیم تحریم‌های بین‌المللی را پشت سر بگذاریم و می‌توانیم به آینده امیدوار باشیم.

وی در ادامه گفت: یکی از کارنامه‌های موفق دولت در استان شما بوده است با توجه به بیمارستان‌های تأسیس شده و تعداد متخصصان اضافه شده می‌توانیم به این آمارها خرسند باشیم اما باید به این موضوع توجه کرد که باید کارهای بیشتری در این استان انجام شود.

آمار 11میلیون حاشیه‌نشین در کشور فاجعه است

هاشمی در ادامه گفت: ما در کشور 11 میلیون حاشیه نشین داریم که اکثرا از روستا به سمت شهر آمده‌اند که به خاطر مشکلات اقتصادی مجبورند در حاشیه‌ شهرها زندگی کنند که این از بی لیاقتی ما، خشکسالی و  جنگ تحمیلی بوده است سه روز قبل بنده به همراه آقای روحانی به شهرری رفتیم که با نزدیک به یک میلیون جمعیت دو بیمارستان 400 تختی دارد که هر دو قبل از انقلاب ساخته شده‌اند و این نکته قابل توجه است که کمبود امکانات در همه جای کشور  هست و  مختص به نقاط خاصی نیست ما بعد از طرح تحول سلامت بهداشت و درمان را در  سه اولویت اول خود قرار دادیم که طی آن حتما تخت‌های بیمارستانها باید افزایش یابد، تعداد متخصصین و فوق تخصص‌ها در مناطق مختلف کشور باید به حد استاندارد برسد و با تغییر کاربری زمین‌ها بیمارستان‌های جدید ساخته شود و باز هم تکرار می‌کنم که دست دولت خالی است و ما نیاز به کمک خیرین و مسئولین استان‌ها داریم.

هاشمی در ادامه افزود: در کنار بهبود شرایط بهداشتی باید فضای آموزشی را نیز ارتقا داد تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم یکی از مشکلات  جدی ما در زمینه ارائه خدمات  کمبود پرسنل است با توجه به بودجه‌های دولت تامین آن کاری دشوار  است. هم اکنون ما در وزارت بهداشت 100 هزار کارمند داریم که حقوق آن‌ها را از پول بیمارستان‌ها می‌دهیم و این کارمندها کد حقوقی ندارند.

وی در پایان افزود: این کشور را هیچ کس جز ما نخواهد ساخت و امید ما اول به خدا و بعد به مردم  است و با اتحاد و وحدت می‌توانیم ایران را رو به جلو ببریم و آینده‌ای روشن را برای کشورمان بسازیم.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.