محققان دستگاه میکروسیالی را توسعه داده‌اند که تشخیص پزشکی بیماری ها را آسان‌تر می‌کند.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ،  امروزه،‌ بسیاری از مردم در مناطق محروم جهان به امکانات پزشکی مناسبی دسترسی ندارند یا پرداخت هزینه‌های درمان از توان مالی آن‌ها خارج است، به همین دلیل محققان درصدد ساخت دستگاهی ارزان قیمت و چند بار مصرف هستند که قادر است امکان تشخیص بیماری‌های مهلک را فراهم سازد.

این دستگاه میکروسیالی بر اساس امواج صوتی عمل می‌کند و نقش موثری در سلامت جامعه ایفا خواهد کرد. 

توسعه یک دستگاه میکروسیالی که قابلیت استفاده مجدد داشته باشد،‌ تشخیص پزشکی بیماری‌هایی نظیر ایدز و سل را ساده‌تر و آسان‌تر می‌سازد، به ویژه در مناطقی که امکانات پزشکی در دسترس نبوده و یا هزینه‌های درمان بسیار زیاد است، علاوه بر کاربرد در تشخیص بیماری هایی نظیر ایدز و سل، این دستگاه می‌تواند استفاده گسترده‌ای در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها،‌آزمایشگاه‌های زیست شناسی و خانه‌ها داشته باشد زیرا هزینه‌ کم و روش استفاده آسانی دارد. 

محققان در ایالت پنسیلوانیا اخیرا مجوز ساخت چنین دستگاهی را دریافت نموده‌اند. 

این دستگاه که انبرک صوتی نامیده می‌شود، بر اساس ارتعاشات ملایم صوتی عمل می‌کند.

هوانگ اظهار داشت: انبرک صوتی قدرت فوق العاده‌ای در زمینه تشخیص داشته و همچنین دارای کاربردهایی در زمینه درمان می‌باشد، دستگاه کنونی به خوبی کار می کند اما برای استفاده در تشخیص بیماری‌ها، کل دستگاه پس از یک بار استفاده باید دور انداخته شود. در حال حاضر، راهی یافته‌ایم تا بخش محتوی سیال دستگاه را از بخش گران قیمت آن جدا کنیم . به این ترتیب ساخت انبرک صوتی یک بار مصرف ممکن خواهد شد. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/ 

برچسب ها: اتبرک صوتی ، نانو ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار