محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به خواص برخی از موادغذایی گفت: ماهی به دلیل دارا بودن امگا 3 فواید بسیاری بر سلامتی دارد و در پیشگیری از بیماری سرطان و بیماریهای قلبی عروقی مؤثر است.
وی در ادامه افزود: در بین انواع ماهی، مصرف ماهی قزل آلا به دلیل داشتن مقدار بیشتری امگا 3، توصیه میشود.
این متخصص صنایع غذایی ادامه داد: با توجه به خواص بسیار سبزیجات نیز میتوان گفت غذایی همچون سبزی پلو با ماهی یکی از انواع غذاهای مفید و مؤثر بر سلامتی در افراد است و با توجه به طعم خوب آن از دیرباز افراد در تهیه این غذا به خصوص در روزهای خاص مانند عید و غیره اهمیت میدادند.
رییس انجمن صنایع غذایی در پایان خاطرنشان کرد: البته توجه به این نکته استفاده از سبزیجات تازه به دلیل خواص بیشتر نسبت به سبزیجات خشک شده نیز، خالی از لطف نیست.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/