در وعده های سحر و افطار درماه رمضان از قند و شکر زیاد خودداری کنید و یک عدد خرما را جایگزین قند شکر کنید

پروین میر میران متخصص تغذیه و دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در وعده های سحر و افطار از پرخوری و مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و غذاهای آماده ، غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی از قندهای ساده مثل شکر و قند هستند پرهیز کنید و حداقل از یک عدد خرما استفاده کنید.

میرمیران به افراد روزه دار توصیه کرد: از نوشیدن بیش از اندازه چای اجتناب کنید زیرا باعث افزایش دفع ادرار و عدم جذب آهن می شود و باعث از دست رفتن آب و نمک بدن شده که این دو از نیازمندی های مهم بدن در طول روز می باشند.

وی در خاتمه گفت: در وعده های سحر و افطار از سبزی تازه مثل سبزی خوردن ، سالاد و ماست و از پلوهای مخلوط با سبزیجات و حبوبات همچون سبزی پلو، عدس پلو، استفاده کنید./ع2

برچسب ها: رمضان ، قند ، سحر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.