دکتر قارونی، متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تنقلات نوروزی شامل انواع شیرینی ها، آجیل ها و خوراکی های چرب و شور نه تنها برای افراد بیمار توصیه نمی شود بلکه افرادی که سلامت جسمی دارند نیز بهتر است در مصرف این تنقلات دقت بیشتری به خارج دهند.
قارونی تصریح کرد: تنقلات نوروزی چرب هستند و تری گلرسیرید خون را افزایش می دهند لذا بیماران قلبی به هیچ عنوان فکر مصرف این تنقلات را به ذهن خود راه ندهند.
وی با بیان اینکه سبزی پلوی شب عید چرب و پرکالری است خاطرنشان کرد: افزایش چربی در بیماران قلبی با افزایش فشار خون همراه است که خطر حملات قلبی را در این بیماران تشدید می کند.
وی همچنین افزود: سفر برای بیماران قلبی نیازمند مراقبت های خاصی است و اگر این بیماران با ماشین مسافرت می کنند بهتر است هر نیم ساعت توقف کنند و 10 دقیقه پیاده روی داشته باشند./ح