با توجه به افزایش آلودگی‌های محیطی همچون آلودگی هوا توصیه می‌شود، موادغذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن فراموش نشود.

محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مواد غذایی که اثرات مثبتی بر تقویت سیستم ایمنی بدن دارند، گفت: انواع سبزیجات و حبوبات به دلیل دارا بودن مواد آنتی‌اکسیدانی، همچنین انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های C,D,E در تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل همه نوع آلودگی مؤثر هستند. 

وی ادامه داد: البته این مواد غذایی چنانچه دارای رنگ‌های نارنجی و بنفش باشند، بیشتر دارای خواص ذکر شده هستند مانند هویج، کدو حلوایی و غیره که توصیه می‌شود از این مواد بیشتر استفاده شود.

رییس انجمن صنایع غذایی در بیان نکاتی که در مصرف این مواد باید مورد توجه قرار گیرد، گفت:  سعی شود این مواد غذایی به صورت خام و سالاد و یا آب‌پز و بخارپز استفاده شود زیرا مواد مغذی موجود در آنها کمتر دستخوش تغییر و نابودی قرار می‌گیرند و خواص ذکر شده آنان بیشتر حفظ می‌شود.

دکتر عزیزی در پایان به خواص شیر در تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و افزود: شیر نیز می‌تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مفیدی داشته باشد که البته در این مورد نظرات متفاوت است و این خاصیت در شیر هنوز اثبات شده نیست.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار