رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران گفت: از هر مراجعه به کمیته امداد 4 مورد آن به علت طلاق است که درنتیجه 26 درصد مددجویان کمیته امداد را تشکیل می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن ولیئی رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران در پنجمین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی استان تهران که امروز( شنبه) در محل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران برگزار شد، اظهار داشت: با گذشت 38 سال از تشکیل کمیته امداد شاهد بروز پدیده‌های اجتماعی مانند زنان سرپرست خانواده و کارتن‌خواب هستیم.

وی افزود: رسیدگی به محرومان و نیازمندان مبانی زیادی دارد و در تمام ادیان به آن اشاره شده است چرا که فقر و جلوه‌های آن بسیار ناخوشایند است و در 7 بند قانون اساسی نیز رسیدگی به نیازمندان تاکید شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران با اشاره به این که ریشه‌کنی فقر از راهبردهای اصلی کمیته امداد است بیان کرد: در این راستا هم در داخل و هم خارج از کشور در حال فعالیت هستیم و کمیته امداد به این منظور در 7 کشور جهان از جمله لبنان، عراق، تاجیکستان، افغانستان دارای دفتر است.

ولیئی گفت: الزاماتی برای ریشه‌کنی فقر وجود دارد که نیازمند مشارکت‌های اجتماعی است و دوام و بقای هر حکومتی بر پایه عدالت بنا شده است.

وی با اشاره به اینکه در تعیین عوامل موثر در بروز فقر هیچ دستگاهی وارد کار نشده است، گفت: علی‌رغم این‌که این وظیفه برعهده وزارت کار است ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران افزود: خیلی از افراد سوال می‌کنند که چرا کمیته امداد در حال توسعه است که باید پاسخ داد این نهاد هیچ نقشی در تولید فقر ندارد و کم‌کاری دستگاه‌های دیگر است که تولید فقر می کند.

ولیئی تصریح کرد: از هر مراجعه به کمیته امداد 4 مورد آن به علت طلاق است که درنتیجه 26 درصد مددجویان کمیته امداد را تشکیل می‌دهد.

وی افزود: کمیته امداد بزرگ‌ترین نهاد حمایتی در جهان اسلام است که 60 درصد اعتبارات آن دولتی و بقیه آن از فعالیت‌های اقتصادی و کمک‌های مردمی تامین می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران با بیان این که در تلاش هستیم کمک‌ها از پرداخت مستقیم پول به دریافت خدمات تصویب شود، بیان کرد: از جمله حمایت‌های کمیته امداد حمایت‌های کالایی، بیمه و خدمات درمانی است و سعی داریم کمک‌ها رابه صورت نقدی کاهش دهیم.

ولیئی گفت: از جمله انتقاد‌هایی که به کمیته امداد می‌شود مربوط به صندوق‌های صدقات سطح شهر است که این صندوق‌ها مربوط به 20 سال گذشته است اما امروزه خیرین می توانند از طریق دستگاه‌های زیر پل، کارت‌خوان‌ها و شماره تلفن 7355 در استان تهران صدقاتشان را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: در استان تهران 83 هزار خانواده از خدمات موردی کمیته امداد در 6 ماهه نخست سال استفاده کرده‌اند و 70 هزار خانواده که شامل 133 هزار نفر می‌شوند از مددجویان دائم این نهاد حمایتی را شامل می‌شوند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران گفت: 52 هزار سرپرست زن خانواده و 8 هزار کودک یتیم مددجوی این نهاد هستند که 60 هزار خیر به آن‌ها کمک می‌کنند و ماهیانه حدود 3ونیم میلیارد تومان به حساب مددجویان واریز می‌کند .

ولیئی با اشاره به این‌که 670 هزار صندوق صدقه در استان تهران وجود دارد ،افزود: خیرین طی 6 ماه نخست سال 20 میلیارد تومان در این صندوق‌ها پول واریز کرده‌اند.

وی اضافه کرد: بودجه کمیته امداد 42 میلیارد تومان است که 372 میلیارد تومان از فعالیت های اقتصادی، 118 میلیارد تومان از طریق دولت و 106 میلیارد تومان از طریق بانک‌ها تامین شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران با اشاره به این‌که یک و هشت دهم از جمعیت استان تهران تحت پوشش کمیته استان تهران هستند، گفت: 45 درصد از مددجویان این نهاد به علت فوت سرپرست و  26 درصد به علت طلاق مددجوی کمیته امداد شده‌اند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام / 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار