محققان موفق به ساخت مغزی شدند که دارای 2 میلیون نرون است این مغز از مغز یک سوسک و زنبور عسل پیشرفته‌تر است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در مغز انسان 86 میلیارد نرون، در مغز گربه 760 میلیون نرون و در مغز قورباغه 16 میلیون نرون وجود دارد اخیرا یک گروه تحقیقاتی از انگلستان و ایتالیا موفق به ساخت مغز مصنوعی شدند که دارای 2 میلیون نرون قابل تحریک است این رقم دو برابر بیشتر از نرون‌های سوسک و زنبور عسل است این گروه موفق به آموزش راه رفتن به این مغز مصنوعی شدند.
 
مغز انسان شبیه به کامپیوتر نیست، بنابراین نیاز به برنامه‌دهی و قوانین کدگونه نیست مغز می‌تواند تنها با تعامل با محیط اطراف مهارت‌های شناختی را یاد بگیرد و از نقطه صفر به مهارت بالایی برسد.
 
برای آزمودن این تئوری، محققان آنابلا را در تعامل با انسان قرار دادند و موفق شدند تنها با این نوع تعامل به آنا بلا زبان یاد بدهند. این معز مصنوعی که محققان ساخته‌اند قابلیت سوئیچی داشته و می‌تواند خاموش و روشن شود، به شکل قابل کنترلی جریان پیدا می‌کند.
 
زمانی که محققان آنابلا را به یک بانک اطلاعات حاوی لغت و جمله متصل کردند، توانست پاسخ صحیحی به سوالات محققان بدهد. پاسخ‌هایی که بین 82 تا 95 درصد صحیح بودند اظهارات این مغز مصنوعی شباهت زیادی به مکالمات انسانی دارد؛ هر چند تا رسیدن به نقطه‌ای دقیقا رفتاری شبیه انسان داشته باشد راه زیادی باقی مانده است.
 
گروه تحقیقاتی قصد دارند از این شبکه عصبی در ساخت یک ربات استفاده کنند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: مغز ، مهارت ، شناختی ، تعامل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.