به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مدیر کل سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان فارس هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی و شناسایی غذاهای سنتی فارس به عموم مردم بویژه گردشگران داخلی و خارجی و نیز نسل جوان ، تلاش برای حفظ و احیای غذاهای سنتی و محلی فارس در میان مردم به عنوان بخشی از میراث معنوی ایرانی ، استفاده از بازه فرمانی کم مسافر در استان فارس برای ایجاد رونق بیشتر گردشگری ، ترویج استفاده از غذاهای سنتی ، آشنا کردن بازدید کنندگان با روشهای پخت غذاهای سنتی و محلی در استان فارس ، معرفی ویژگیهای عشایر فارس شامل غذاهای سنتی ، آیین ها، بازیهای بومی ، محلی ، معرفی صنایع دستی به عموم مردم بعنوان بخشی از استعد اد های گردشگری عشایری و آیینی استان فارس دانست و بیان کرد : ایجاد یک رویداد گردشگری جدید با محوریت غذاهای سنتی فارس و توسعه آن بصورت ملی و بین المللی است .
امیری افزود : تلاش می کنیم با برگزاری این جشنواره و معرفی فرهنگها ، آیینها و سنتهای بومی و محلی به گردشگران داخلی و خارجی این جشنواره تبدیل به یک روز جهانی شده و در فهرست آثار ملی ثبت شود.
در این نشست همچنین همتی معاون امور فرهنگی شهرداری شیراز معرفی ،تهیه ، عرضه و فروش غذاهای سنتی به عموم مردم بوسیله شرکت کنندگان ، آموزش روش طبخ آش به بازدید کنندگان داخلی و خارجی ، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی ، برپایی چادرهای عشایری و روستایی از تمام ایلات فارس ، برگزاری بازیهای بومی و محلی عشایر و روستا در روزهای برگزاری جشنواره ،اجرای آواها و نواهای بومی و محلی استان فارس شامل آواهای شیرازی ، عشایری ، برگزاری نمایشگاه عکس ، برپایی غرفه های صنایع دستی با توجه به اقلام و خوراک ، برگزاری مسابقه نقاشی ، برگزاری کارگاههای آموزش تخصصی غذا، همایش علمی و گردشگری غذاهای سنتی ،مستند نگاری غذاهای سنتی و محلی به عنوان بخشی از میراث معنوی و ناملموس برشمرد و گفت : این جشنواره 25تا 30 آذر در باغ جنت شیراز برگزار می شود.
انتهای پیام/ش