باستان‌شناسان موفق شدند محل دفن جوارح سلطان سلیمان عثمانی را در مجارستان پیدا کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تصور می‌شود مقبره و مسجدی که در محلی باستانی واقع در مجارستان پیدا شده متعلق به سلطان سلیمان، مشهورترین پادشاه عثمانی باشد.

تیم باستان‌شناسی متشکل از کارشناسان ترکیه‌ای و مجاری در منطقه‌ای در جنوب مجارستان مقبره‌ای را پیدا کردند که گمان می‌رود اعضای داخلی بدن سلیمان پادشاه عثمانی که در سال 1566 درگذشت، در آن دفن شده است.

باستان‌شناسان معتقدند این سازه شش‌ضلعی دقیقا شبیه سازه‌هایی است که در دوره حکومت سلطان سلیمان به عنوان نشان از پادشاهی او ساخته می‌شد. این مسجد و مقبره دقیقا در کنار هم واقع شده‌اند، اما طی اکتشافات اولیه هنوز منار‌ه‌های آن پیدا نشده‌ است.

سلطان سلیمان طولانی‌مدت‌ترین دوران پادشاهی را در میان امپراطوران عثمانی داشت و در دوران طلایی این سلسه، به مدت 46 سال بر تخت نشست. او که از علاقه‌مندان و حامیان هنر و فناوری بود،‌ با فتوحات نظامی خود سرزمین‌های وسیعی را در اروپا، ‌خاورمیانه‌ و شمال آفریقا‌ به خاک کشورش اضافه کرد.

به گفته یکی از باستان‌شناسان این تیم تحقیقاتی، اعضای بدن سلیمان در مجارستان دفن شده و بدن او به پایتخت ترکیه بازگردانده شده است. بدن این پادشاه عثمانی هم‌اکنون در مسجد سلیمانیه یکی از مشهورترین جاذبه‌های گردشگری استانبول، مدفون است.

کشف این مقبره از دید تاریخ‌دانان اهمیت به‌سزایی دارد، چرا که طی 120 سال گذشته باستان‌شناسان همواره به دنبال باقی‌مانده جسد سلطان سلیمان بوده‌اند.

منبع: ایسنا
انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۹ آذر ۱۳۹۴
خدا قبر ش را پر از آتش کند و خدا لعنت کند به همه این شاهان دژخیمان که از خون مردم کاخ می ساخنتند