به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روح الله مومن نسب شامگاه سهشنبه در همایش "شبکههای اجتماعی، فرصت یا تهدید" که در مجتمع خاتم الانبیاء رشت برگزار شد، اظهار داشت: از هر 70 میلیون آمریکایی 2 درصد و از هر 70 میلیون ایرانی 14 درصد عضو فضای مجازی هستند.
وی با بیان اینکه ایرانیان از گذشته علاقه به تشکیل اجتماع داشتند و این را از آثاری که از زمان هخامنشیان بر جای مانده میتوان فهمید، تصریح کرد: اسلام هم به تشکیل اجتماع تاکید دارد و مسلمانان روزی سه بار در اجتماع کوچکی مانند مسجد برای تبادل نظر و حل مشکلات گرد هم میآیند.
کارشناس فضای مجازی کشور با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی هم با استفاده از شبکههای اجتماعی کوچکی که در سراسر ایران تشکیل شده بود، به وجود آمد بیان کرد: از سال 1370 اینترنت وارد کشور شد و از سال 1382 اولین شبکه اجتماعی جهان ایجاد شد.
مومن نسب با تاکید بر اینکه فناوری بد در دنیا وجود ندارد و تمام فناوریها در جهت پیشرفت به وجود آمدهاند اما محصولات میتوانند غیرمفید و بد باشند، اظهار کرد: بمب هسته ای و رادیو دارو هر دو محصول فناوری هستهای هستند که بمب هستهای نابودگر و رادیو دارو نجات دهنده انسانها است.
وی با اشاره به اینکه تلگرام را صهیونیستهای روس تبار پناهنده آلمان طراحی کردهاند اما در کشور روسیه فقط 1/2 درصد مردم کاربر این شبکه هستند، افزود: در کشور ایران 75/7 درصد کاربر شبکه تلگرام وجود دارد.
کارشناس فضای مجازی کشور با بیان اینکه رئیس جمهور آمریکا که کنترل اینترنت کل جهان در دسترس او قرار دارد به فرزندانش اجازه عضویت در فیس بوک را نمیدهد، خاطرنشان کرد: در سال 1998 در آمریکا قانون حمایت کودکان در فضای سایبر تصویب شد که خانوادههایی که به فرزندان زیر 18 سال خود اجازه استفاده از فضای مجازی دهند صلاحیت نگهداری از کودک را ندارند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.