رییس سازمان سینمایی با اشاره به مشارکت اصناف سینمایی در برپایی سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران گفت: موفقیت جشنواره ها بدون همراهی اصناف و هنرمندان امکانپذیر نیست.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، حجت الله ایوبی در مراسم تقدیر از داوران سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران اظهار کرد: از برگزار کنندگان جشنواره فیلم کوتاه سپاسگزارم و همه چیز در این رویداد سینمایی خوب بود و استقبال و حضور صنوف و انرژی مثبت حاضران در جشنواره دیده می شد. 

وی یادآور شد: نشان دادیم که جشنواره را می توان سر وقت شروع و در مدت زمان مشخص به پایان رساند. 

رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: یکی از رمز های موفقیت بخش های مختلف این دوران به دلیل حضور صنوف است و اگر صنوف خانه سینما در جشنواره های مختلف از جمله جشنواره فیلم فجر حضور یابند آن رویداد به موفقیت نزدیک است. 

ایوبی ادامه داد: اگر اهالی فرهنگ و هنر در برگزاری یک جشنواره همراهی نکنند موفقیتی در کار نخواهد بود. سال های خوب مدیریت فرهنگی سال هایی است که مدیران و اهالی فرهنگ و هنر یک اتفاق را با هم پیش ببرند. 

وی عنوان کرد: این روزها عده ای به سر سینما می زنند اما کسی سوال نمی کنند که چرا سالن خوب نمی سازید و از فیلمساز می پرسند چرا فیلم می سازید؟ اگر سالن های خوب داشته باشیم مردم به سینما رفته و فیلم می بینند. 

رییس سازمان سینمایی تصریح کرد: کاری که در ایران در برپایی المپیاد فیلمسازی نوجوانان شروع شده و آقای شجاع نوری آغازگر آن هستند قابل تقدیر است. همه کشورها فیلم دارند و زیرساخت های بهتری نسبت به ما دارند اما من انجمن سینمای جوانان ایران را به رخ آنان می کشم و استعدادها از این انجمن کشف و بزرگان سینما از این انجمن بیرون آمده اند. 

ایوبی ادامه داد: امروز شاهد حضور نوجوانان در عرصه فیلمسازی هستیم؛ به ویژه المپیاد نوجوانان جای خود را پیدا خواهد کرد. وی با بیان اینکه جشنواره ها جایی برای دیده شدن هستند گفت: معتقدم برای کشوری با این بزرگی جشنواره ها زیاد نیست و ما چند برابر جشنواره در بخش های دیگر هم داشته باشیم زیاد نیست زیرا بسیاری از مردم به کالاهای تولیدی ما دسترسی ندارند و برگزاری جشنواره ها دسترسی مقطعی به کالاهای فرهنگی و هنری است. 

وی افزود: در جشنواره کودک همدان با چند جوانی مواجه شدیم که آینده سینمای ایران هستند. کارهای بعد جشنواره مهمتر از آن است. واقعا استعدادهای جوان کشف شده در جشنواره را رها نکنیم و ما هرجا نیاز باشد ورود پیدا می کنیم و می توانیم برای کارهای بعدی این نوجوانان کمک کنیم. 

رییس سازمان سینمایی توضیح داد: بخش عمده گرفتاری در سازمان سینمایی مشغول بخش های دیگر سینما می شود و سینمای کوتاه بخش کم خرج و پرسود و پر از انرژی است و وقتی به جشنواره های غیر آثار بلند سینمایی می روم حال بهتری دارم و از زحمات همه دوستان تشکر می کنم.  
 
*گزارش مدیرعامل انجمن سینمای جوان

در ابتدای این مراسم فرید فرخنده کیش مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران با ارائه گزارشی از سی و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران اظهار کرد: مروری بر آثار رهبر قنبری وکاوه بهرامی مقدم  داشتیم. هشت نفر از اساتید مرتبط درباره تجربه گرایی در سینما در این رویداد با سینماگران جوان گفت وگو کردند. 

وی یادآور شد: منتخب آثار المپیاد دانش آموزی در این جشنواره نمایش داده و از دوستان فیلمساز نوجوان نیز در این رویداد تقدیر شد و قرار است خود را برای جشنواره سال آتی نوجوانان آماده کنیم.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران تاکید کرد: دو استاد دانمارکی درباره فیلمسازی یک نفره با فیلمسازان گفت وگو کردند و این اتفاقات در حاشیه جشنواره رخ داد. 

فرخنده کیش ادامه داد: در انتهای هر سانس جلسات نقد و بررسی داشتیم. در بخش مسابقه فیلم های آسیایی و اسلامی را داشتیم و بخش مبارزه با خشونت نیز به عنوان اتفاقی پر بار در جشنواره رخ داد. 

وی تصریح کرد: سعی کردیم جشنواره ای استاندارد برگزار کنیم و امیدواریم در کمتر از ۵ سال جز ۱۰ جشنواره برتر بین المللی فیلم کوتاه قرار بگیریم. 

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران عنوان کرد: تمام جلسات نقد و بررسی از سوی صنوف تخصصی اتفاق افتاد و صنف فیلم کوتاه نیز با داوری مجزا جایزه خود را به برگزیدگان منتخب اهدا کردند.  
 
*برداشتن موانع  
علیرضا شجاع نوری دبیر بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های نوجوانان نیز در این مراسم اظهار کرد: عمده کسانی که در جشنواره کوتاه شرکت می کنند جوانان و نوجوانان هستند که با حضور آنان فضایی پرشور به وجود می آید و مکان برگزاری این رویداد نیز در پرشور برگزار شدن این جشنواره موثر بود. 

وی ادامه داد: این دوره از جشنواره فیلم کوتاه تهران بسیار خوب برگزار شد و شرکت کنندگان حضور فعالی داشتند. من بیشتر درگیر بخش بین الملل بودم و با داوارن خارجی ارتباط داشتم و آنان نیز از فضای جشنواره مسرور بودند . 

دبیر جشنواره فیلم های نوجوانان عنوان کرد: برای آنکه به نوجوانان و جوانان تکیه کنیم کافی است موانع را از سر آنان برداریم و آنان زیاد امکانات نمی خواهند. با توجه به نوجوانان و جوانان فیلمساز، سینمای ایران نقش بسیار مهمی در سینمای دنیا خواهد داشت و در آینده نچندان دور این نوجوانان می توانند سکانداران سینمای دنیا باشندو امیدوارم این اتفاق رخ دهد. 

شجاع نوری تاکید کرد: جشنواره بسیار خوب و منظم برگزار شد و امیدوارم در سال های آینده با شور بیشتری این جشنواره برگزار شود و شاهد ساخت پردیس های بیشتری باشیم. 

مهدی نادری نیز در این مراسم اظهار کرد: در بحران امروز خاورمیانه حیرت انگیزاست که کشورما در امنیت به سر می برد.  ما سینمای مستقل نداریم بلکه سینمای بی سرپرست داریم و همه به دولت وابستگی خاصی داریم و خیلی ها این امر را انکار می کنند البته ممکن است تفکر مستقل باشد. 

وی یادآور شد: جوانان بسیاری در شهرهای مختلف پر ایده و انگیزه های بالا هستند و تحلیل های عجیب و غریبی دارند. 

این سینماگر تاکید کرد: این جوانان خیلی امیدی ندارند که درسینما پروژه های بزرگ بسازند اما اغلب آنان به ویدیو آرت فکر می کنند و معتقدم ۵۹ مرکز انجمن می توانند با طرح های جدید اتفاقات مطلوبی را رقم بزنند و با توجه به ساختارو مدیریت علاقه مند و ریشه دار این اتفاق امکانپذیر است.  
علاوه بر دکتر حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی، رمضانعلی حیدری خلیلی قائم مقام اجرایی سازمان و نصرت اله مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع، محمد علی باشه آهنگر، پروین ثقه الاسلام، علیرضا شجاع نوری، هومن سیدی، مصطفی آل احمد، محمد آفریده، فرهاد توحیدی، مهدی نادری، عزیزالله حمید نژاد، سعید توکلیان از داوران این رویداد سینمایی در این مراسم حضور داشتند. 

حسن دزواره، علیرضا کریمی صارمی، مهربان فرهودی، طیبه فلکیان و سهیلا عسگری از انجمن سینمای جوانان ایران نیز دیگر مدیران حاضر را در این مراسم همراهی می کردند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار