مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: 90هزار کیلوگرم محصول عسل امسال در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ علی علیرضانژاد با اشاره به پایان طرح سرشماری کلونی ها زنبور عسل در گچساران افزود: 10هزار کلونی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد.

وی قیمت هر کیلوگرم عسل را 250 هزار ریال برآورد کرد.

مدیرجهاد کشاورزی گچساران تعداد بهره برداران پرورش زنبور عسل در این شهرستان را 150 نفر ذکر کرد.

مدیرجهاد کشاورزی گچساران تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون 25 بهره بردار تولید عسل با یکهزار کلنی به ظرفیت تولید این محصول در گچساران افزوده شده است.

وی گفت: این بهره برداران با پرداخت تسهیلات بانکی کسب و کار در زمینه پرورش زنبور عسل را آغاز کردند.

وی اظهار کرد: بخشی از عسل تولیدی گچساران به شهرستان ها و استان های همجوار صادر می شود.

بهره برداران زنبور عسل در گچساران همواره از غیرواقعی بودن قیمت عسل به دلیل نبود صنایع بسته بندی و فراهم نبودن بستر صادرات این محصول به خارج از کشور به عنوان مشکلات اصلی خود یاد می کنند.

عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد.

به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد ومی تواند برای درمان زخم ها و برخی از عفونت های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.

برای تسریع در بهبود زخم های ناشی از سوختگی و زخم ها با خراش های بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده می کنند.

شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد سالانه 100 هزار تن محصول کشاورزی تولید می کنند.

انتهای پیام /ش
برچسب ها: عسل ، غذا ، سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.