تغییرات هورمونی و شیمیایی در دوره سیکل ماهانه در بانوان به شدت بر سلامت پوست و موی آنها اثرگذار است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان به بانوان توصیه می‌کنند با توجه به نوع پوست و موی خود و بررسی چرخه قاعدگی می‌توانند از بروز مشکلات پوستی چون آکنه، چربی، خشکی یا پوسته پوسته شدن پوست و همچنین مشکلات مربوط به بهداشت و سلامت موهای‌ سر جلوگیری کنند.

گفتنی است؛ زنان دارای پوست‌های چرب معمولاً یک هفته از شروع قاعدگی به دلیل تغییرات هورمونی دچار چربی در پوست و آکنه می‌شوند. لذا توجه و رسیدگی به پوست در این بازه زمانی بسیار مهم است و با استفاده از محلول‌های شوینده و مرطوب کننده می‌توان از چربی بیش از حد پوست صورت جلوگیری کرد.

بانوان دچار پوست‌های خشک نیز در نیمه دوم چرخه، چرخه قاعدگی دچار خشکی شدید و غیرمعمول پوست، قرمزی، پوسته پوسته شدن، آکنه، پسوریازیس، اگزما و مشکلاتی از این دست می‌شوند که استفاده از کرم‌های مرطوب کننده قوی بدون عطر و محصولات غیرمعطر می‌تواند پوست را مرطوب و از حالت خشکی خارج کند.

افراد دچار پوست‌های آکنه‌ای معمولاً،  قبل از شروع قاعدگی دچار جوش‌های سر سفید، سرسیاه  می‌شوند که به دلیل تولید بیش از حد هورمون پروژسترون است.

کارشناسان استفاده از داروهای درمانی در این بازه زمانی و ژل‌های ضدباکتری، تنظیم الگوی خواب و رژیم غذایی را به این دسته از بانوان توصیه می‌کنند.

در خصوص مو نیز، بانوانی که موی چرب دارند یک هفته قبل از عادت ماهیانه با مشکل چرب شدن موی خود مواجه می‌شوند که شستشوی دوره‌ای با شامپو مخصوص موهای چرب می‌تواند اثرات تولید بیش از حد چربی در موهای آنها را از بین ببرد.

برخی دیگر از بانوان نیز در دوران قاعدگی دچار خشکی موهای سر می‌شوند که این گروه نیز با شستشوی به اندازه و نه بیش از حد موهای سر خود و نیز عدم شانه زدن بیش از حد موها می‌توانند از بروز مشکلات ناشی از خشکی موهای سر خود جلوگیری کنند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


برچسب ها: پوست ، قاعدگی ، زیبایی ، آکنه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار