به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ،رئیس سازمان امدادو نجات جمعیت هلال احمر کشور در بازدید از پایگاه امداد ونجات کوهستانی عینالی تبریز با اعلام این خبر گفت : ازروز یکم آذر با رزمایشی که در مهران برگزار ی شود ، کارمان را شروع خواهیم کرد.
دکتر ناصر چرخساز افزود : در مراسم اربعین ، بحث امدادو نجات داخل کشور به عهده جمعیت هلال احمر و سازمان امداد ونجات گذاشته شده اما اگر سایر ارگان ها به کمک رسانی در سایر موارد نیاز داشته باشند ، از جمله بحث اسکان اضطراری و کمک در حوادث ترافیکی نیز خدمات خواهیم داد .
وی افزود : مهمترین بحث ، موضوع امدادو نجات و اسکان اضطراری برای مواقع لزوم در مرزها است و در داخل خود کشور عراق نیز بحث بهداشت و درمان به جمعیت هلال احمر و مرکز پزشکی این جمعیت محول شده و خدماتمان را هم در نجف هم در کربلا و هم مسیر بین نجف تا کربلا شروع کرده ایم.
رییس سازمان امدادو نجات جمعیت هلال احمر کشور در ادامه با اشاره به فعالیت شبانه روزی 470 پایگاه امدادو نجات کوهستان ، ساحلی و جاده ای در نقاط مختلف کشور گفت : در طرح آمایش سرزمینی جمعیت هلال احمر ، با توجه به حادثه خیزی و نفوس مناطق ، تعداد پایگاه هایمان را افزایش خواهیم داد که هزینه صفر تا صد هر پایگاه بیش از 20 میلیارد ریال است.
ناصر چرخساز افزود : در حال حاضر تقریبا در تمامی شهرستان ها شعبه هلال احمر داریم و همه کشور را نیز تحت پوشش قرار دادیم.
وی با اشاره به برنامه ریزی این جمعیت در مناطق محروم و کم برخوردار گفت : بنا داریم برای ارائه خدمات در دل روستاها ، خانه های هلال را در روستاها ایجاد کنیم تا با آموزش های لازم امداد و نجات خود اهالی ، در زمان حادثه در کمترین زمان به محل حادثه برسیم .
مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی هم با اشاره به طرح جامع امدادو نجات جاده ای استان گفت : این طرح تدوین شده و بر اساس نیاز اولیه ، حداقل 35 پایگاه امداد ونجات ثابت در استان نیازمندیم.
دکتر نوری افزود : در حال حاضر 26 پایگاه امداد ونجات جاده ای ثابت ، هوایی و کوهستان در استان فعالیت می کنند و روند برای احداث بقیه پایگاه ها ادامه دارد.