جشنواره غذای سالم در مدارس بخش سندرک برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش بخش سندرک هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب خانواده‌ها به استفاده از غذای سالم و بهداشتی، پرهیز از غذاهای آماده و فست فود و روی آوردن به استفاده از محصولات کشاورزی در سفره و طبخ غذا عنوان کرد.

غلامحسن ناصری گفت:در این جشنواره که به صورت نمادین در مجتمع آموزشی امام رضا(ع) برگزار شد،۲۵ نفر  با ۴۰ نمونه غذا شرکت کردند.

وی افزود: پیام این جشنواره نقش تغذیه سالم در سلامت خانواده و جامعه بود.


انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.