به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز این کلان شهر 850 پل هوایی عابر پیاده دارد که از این تعداد 60 پل مکانیزه و مجهز به پله برقی یا آسانسور است اما بی شک شهروندان بسیاری از عبور از این پل ها ممانعت می کنند.
در پایتخت پایین بودن سطح آگاهی رانندگان و عابران پیاده تنها معضل اصلی این شهر در امر تصادفات نیست، بلکه نبود پل های هوایی استاندارد و ناامن بودن آن یکی از دلایل اصلی تصادفات است چرا که به گفته برخی از شهروندان تهرانی اگر پل های هوایی مناسبی در تهران ساخته می شد شاهد این همه تصادف و از دست دادن عزیزانمان در مواقع عبور از خیابان نبودیم.
زهرا خانمی 62 ساله است که در هنگام عبور از خیابان بارها صلوات می فرستد و با ناراحتی از عملکرد مسئولان می گوید: وقتی پلی بدون کارایی در این مکان نصب می شود، مجبورم از خیابان رد شوم به این دلیل که پل امام خمینی(ره) جایی زده شده که برای ما شهروندانی که از بی آر تی پیاده می شویم کارایی ندارد و ما به ناچار باید با ترس و دلهره راهی خیابان شویم.
سارا دختر 34 ساله ای که بعد از پیاده شدن از اتوبوس بی آر تی به جای بالا رفتن از پله های پل جوادیه تصمیم می گیرد از عرض خیابان عبور کند دلیل این کار را اینگونه بیان می کند: زانوهایم درد می کند و دکتر بالا رفتن از پله را برایم ممنوع کرده، اگر شهرداری به جای پله، پله برقی در این مکان نصب کند من و امثال من و یا افراد مسن راحتر از خیابان عبور خواهند کرد.
سالهاست که استفاده و تردد از پلهای عابر پیاده برای سالمندان و زنان باردار با سختی های بسیاری همراه است اما ظاهرا برخی مسئولان شهری بی توجه به این موضوع هستند!؟
مردی 59 ساله که هنگام بالا رفتن از پل هوایی آتیه ساز، نفس هایش به شماره افتاده، نفس نفس زنان می گوید همیشه از این پل هوایی عبور می کند، پلی که پله هایش مانند خودش خیلی فرسوده شده و تردد برای پیرمردی به سن و سال من خیلی سخت است و بیشتر اوقات با اینکه خیلی خطرناک است ترجیح می دهم از خیابان رد شوم.
استفاده از پل های عابر مکانیزه در نقاط کم تردد شهر و وجود پل های عابر معمولی در نقاط شلوغ و پرازدحام، مردم پرجمعیت ترین شهر کشور را آزرده می کند.
عده ای از شهروندان در خصوص جانمایی نامناسب تعدادی از پل های هوایی می گویند: زمانی که پل های عابر پیاده در نقاط شلوغ و پر ازدحام شهر جانمایی نامناسب دارند مجبور هستیم که عبور از خیابان را با تمام خطراتش به جان بخریم.
زهرا خانمی 41 ساله هنگام آمدن به ایستگاه رباط کریم از خیابان رد می شود و با عصبانیت می گوید: این پل را ببین من این همه راه را برای رسیدن به پل باید طی کنم. برخی مسئولان چه فکری می کنند و پل می زنند، نمیدانم!
برخی از شهروندان تهرانی معتقدند: شهرداری قطعا برای ساخت یک پل عابر پیاده هزینه های گزافی را متحمل می شود اما نمیدانیم چرا اقدام به ساخت پل های عابر پیاده مکانیزه نمی کند؟
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/