به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دكتر هدایت حسینی در كارگروه "نشانگرهای رنگی – پروژه ملی" كه
با حضور مدیران نظارت بر مواد غذایی دانشگاههای سراسر كشور، كارشناسان، صاحبان صنایع و مسئولان فنی برگزار شد، مروری
كلی بر نشانگرهای رنگی تغذیهای كرد و گفت: 85 درصد از
محصولات غذایی دارای علامت سازمان غذا و دارو هستند.
همچنین بر روی 94
درصد از محصولات غذایی نشانگرهای تغذیهای درج نمیشود که امیدواریم با هماهنگی
همه دانشگاههای كشور و صنایع تا پایان پاییز امسال، 20 درصد از محصولات غذایی
دارای برچسبگذاری جدید شوند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه نیز به
تشریح مدیریت پروژه پرداخت و با توضیح فرآیندهای مدیریتی گفت: وزارت بهداشت، درمان
و آموزش پزشکی به عنوان یك راهبرد مهم برای بهبود مدیریت پروژه به مشكلات جامعه
پاسخ میدهد.
دكتر محمد كاظمزاده، آموزش عمومی را از اولویتهای اجرای
موفق برچسبگذاری عنوان كرد و افزود:
ضروری است كه آموزشهای عمومی به طور هدفمند و
مستمر با توجه به ردههای سنی مختلف و همچنین دریافتهای
متفاوت از نشانگرها توسط مصرفکنندگان، برای گروههای هدف انجام شود.
مدیران و كارشناسان در این کارگروه، سوالها و ابهامات خود
را در خصوص نشانگرها بیان كردند و اعضای كارگروه از جمله دكتر حسینی به عنوان رئیس
جلسه و مهندس سعیدرضا رضایی دبیر كمیته كشوری برچسبگذاری و بستهبندی، دكتر عبدالهی معاون نظارت و برنامهریزی سازمان غذا و دارو، دكتر خدادادی معاون غذا و دارو و دكتر كاظمزاده مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه به سوالات حاضران پاسخ دادند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ب