تغذیه نامناسب و کم‌تحرکی سبب بروز بیماری کبدی در افراد خواهد شد.

دکتر شیدفر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به عوامل بروز سرطان کبد اظهار داشت: اگر چربی بدن بیش از حد اندازه باشد این زنگ خطر بزرگی برای کبد است به طوری که اگر وزن چربی بدن به 10درصد وزن کبد برسد فرد را دچار انواع بیماری‌های کبدی و در نهایت منجر به سرطان کبد می‌شود.

وی بیان کرد: در زمانی که بافت کلاژن در اطراف کبد افزایش می‌یابد و فرد به بیماری‌اش اهمیت نداده و به دکتر متخصص مراجعه نکند و همچنین فرد دچار چاقی دور شکم شود، این موارد سبب بروز سرطان کبد در فرد خواهد شد.

این متخصص با بیان اینکه افزایش نیتروگلیسیرین در بدن افراد سبب سرطان کبد می‌شود، افزود: هنگامی که افراد از مواد غذایی با طبع گرم بیش از حد استفاده کنند و همچنین در درازمدت در اثر خوردن فست فودهای چرب باعث بروز بیماری کم‌کاری کبد شده که در صورت رسیدگی نکردن به آن سبب بروز سرطان کبد و کار به پیوند کبد کشیده می‌شود.

وی ابراز داشت: مصرف دخانیات و الکل شیوع این بیماری را دو چندان کرده و همچنین کم تحرکی و مصرف کالری بیش از اندازه بدن می‌تواند منجر به رسوب مواد در کبد و در نتیجه بروی بیماری کبد می‌شود.

شیدفر ادامه داد: کسانی که به دیابت و کلسترول خون مبتلا هستند، کبدشان چرب است و این با اصلاح روش زندگی و تغذیه مناسب و سالم درست می‌شود، وگرنه سرطان کبد را در پی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: استفاده از میوه‌هایی با طبع گرم کبد را اذیت می‌کند زیرا اگر گرمی این مواد خوراکی سبب ضربه شدید به ساختمان کبد می‌شود و کار این عضو حساس از بدن را مختل می‌کند.

شیدفر در پایان گفت: قرص‌های کبدی خاصیت درمانی ندارد و فقط جلوی پیشرفت بیماری را می‌گیرد و آن چیزی که می‌تواند کبد را سالم و درست کند اصلاح خوراکی افراد و ورزش و تحرک است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


برچسب ها: سرطان ، کبد ، چاقی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.