به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر سید محسن زهرایی با اعلام خبر آغاز به کار « کمپین واکسیناسیون سرخک در جنوب شرق کشور» با تاکید بر این که حذف بیماری سرخک از کشور از اولویت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، عنوان کرد: بر اساس اطلاعاتی که از طریق پایش و رصد بیماری سرخک در کشورهای همسایه به دست آمده است متوجه افزایش آمار ابتلا برخی از افراد به سرخک به ویژه در استان های جنوب شرق کشور شدیم.
وی با بیان این که منشاء تمامی موارد ابتلا به سرخک کشورهای افغانستان و پاکستان بوده است، خاطرنشان کرد: در نتیجه نیاز به انجام یک عملیات تکمیلی سرخچه و سرخک در مناطقی که بیشترین ریسک بیماری سرخک را دارند، بود تا بتوان سطح ایمنی جامعه را به سرعت افزایش داد.
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که دانشگاه های علم پزشکی خراسان جنوبی، بیرجند، تمام استان سیستان و بلوچستان، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و جیرفت در تمام استان، دانشگاه علوم پزشکی بم در چند شهرستان عملیات اجرایی کمپین واکسیناسیون سرخک در جنوب شرق کشور را بر عهده دارند، گفت: در مجموع کودکان 9 ماهه تا 15 ساله 40 شهرستان شامل 2 میلیون کودک تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار می گیرند.
دکتر زهرایی ادامه داد: طبق هماهنگی های صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت در مدت زمان دو هفته از امروز 23 آبان ، مدارس ابتدایی و مقطع اول متوسطه در جنوب شرق کشور اقدام به ارائه خدمت واکسیناسیون می کند.همچنین تمام مراکز و پایگاه های بهداشتی و درمانی و خانه های بهداشت در شهر و روستا آماده ارائه خدمات واکسیناسون سرخک و سرخچه برای گروه هدف هستند.
مشاهده 200 مورد ابتلا به سرخک در سیستان و بلوچستان در سال جاری
وی با بیان این که در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان 200 مورد ابتلا به سرخک مشاهده شده است، اظهار کرد: این آمار بیانگر افزایش چند برابری ابتلا به سرخک در سیستان و بلوچستان است. در صورتی که بتوان با مشارکت مردم به پوشش صد در صدی واکسن سرخه دست یابیم در سال آینده هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در سراسر کشور نخواهیم داشت.
دکتر زهرایی با اشاره به این که در صورتی که کودکی در گروه سنی یاد شده واکسن را دریافت کرده است با دریافت مجدد واکسن به ایمن سازی بیشتر دست می یابد، اظهار کرد: ممکن است به هر دلیل بدن کودک با دریافت واکسن سرخه واکنش ایمنی نشان نداده باشد، در نتیجه با دریافت مجدد واکسن ایمن می شوند.
رئیس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر این که عملیات کمپین سرخک و سرخچه در جنوب شرق کشور بدون در نظر گرفتن ملیت اجرا می شود، خاطر نشان کرد: تمام ایرانیان و غیرایرانیان حاضر در استان های ذکر شده به صورت رایگان در گروه سنی یاد شده واکسن را دریافت و یک کارت که بیانگر ایمن سازی در برابر سرخک و سرخچه با واکسن است به این افراد ارائه می شود. این کارت به منظور انجام پایش مناسب مدتی نزد افراد تحت پوشش واکسن باقی می ماند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/